Moen feest kent gedroomde start

Het publiek genoot met volle teugen van Clouseau. © Geert Vanhessche
Geert Vanhessche
Geert Vanhessche Medewerker KW

Het driedaags muziekfestival Moen Feest heeft zijn start niet gemist. Kon moeilijk anders met een aaneenschakeling van topartiesten.

De gigantische tent liep in de vooravond al goed vol door muziekfans die elk wel een reden hadden om er bij te zijn. Velen kwamen blijkbaar ook voor Jaap Resema die als eerste het podium op mocht.

Na hem kwam Pommelien Thijs bewijzen dat ze met haar volwassener genre ook best kan scoren. En dan was het de beurt aan de jongens van Clouseau die er na 40 jaar nog altijd evenveel zin in hebben als bij de start van hun carriere. Het publiek genoot er van met volle teugen.

Gelukkig bleef de voorspelde regen uit en lag het terrein er vrij goed bij. Het feest kon dus nog even doorgaan.

Vandaag hebben de organisatoren ook terug enkele kleppers op de affiche staan. Joost, die met zijn Eurosongperikelen de kaartverkoop een boost gaf, is er om 16u45 te zien en te horen. Verder mogen we nog Mooneye, K’s Choice, Black Box Revelation, ‘t Hof Van Commerce in hun nieuwe bezetting en Willy On Tour te verwachten. Er zijn ook twee optredens van Kortrijk Drumt voorzien. Men verwacht er zo’n 200 drummers op de festivalweide.

Zondag maken o.a. Camille, Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Stan Van Samang, Regi & Linda van het Moense podium een feesttempel.

Meer info op www.moenfeest.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier