Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden

Organisatrice Joke Lenez ziet zich genoodzaakt het festival af te gelasten. © CLL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Het moest een totaalbeleving worden, waarbij alle zintuigen zouden worden geprikkeld. Het draaide uit op een annulatie. Het Massagefestival van Moorsele, dat binnen twee weken de deuren moest openen, gaat niet door. “Familiale omstandigheden, maar het kan niet anders”, klinkt het bij de organisatie.

Vijf cabines waar mensen verschillende massagetechnieken konden leren kennen? Een kidscorner, een loungebar en zelfs live optredens? De eerste editie van het Massagefestival in Moorsele, moest een ongekende totaalbeleving worden. Op 20 en 21 juli zou de groene oase, in de buitenrand van de gemeente, een ware hotspot voor massageliefhebbers worden. Organisatrice Joke Lenez liet dan ook geen steen ongeroerd, om de zaken groots aan te pakken.

“We hadden het reeds geprobeerd tijdens de coronacrisis, in Rekkem”, klonk het bij de voorstelling van het festival. “Dat was toen, gezien de moeilijke omstandigheden, een succes. Toen reeds was het duidelijk dat het naar meer smaakte.”

Tickets terugbetaald

Joke, die al haar hele leven professioneel actief is in de massagebranche, wilde dan ook in 2024 uitpakken met een heus festival in Moorsele. Op twee weken van de start, gooit ze echter de handdoek in de ring. “Vanwege familiale redenen moet ik het festival annuleren”, liet ze via SMS weten. “Ik had het ook graag anders gezien, maar het is onvermijdelijk. Zij die al een ticket kochten, kunnen hun geld terugkrijgen net zoals het bij sponsors zal zijn. Wie een massagesessie heeft geboekt, en die alsnog wil krijgen, kan dat ook. Natuurlijk zal het in andere omstandigheden zijn.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier