Kontrabasfeesten op site Cinema Albert

Thibeau Raman zal Thomas Desmet opvolgen. © FODI FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

In Ingelmunster organiseert Jeugdhuis Kontrabas tijdens het kermisweekend traditiegetrouw de Kontrabasfeesten. Ook dit jaar worden die gehouden op de site Cinema Albert in de Oostrozebekestraat 38.

De festiviteiten starten al op donderdag 26 september met de comedyshow van Henk Rijckaert. Een ticket kost 15 euro. Op vrijdag 27 september staan volgende optredens op het programma: Middle of Nowhere (19.15 uur), Yesnomaybe (20.45 uur), Divided (22.15 uur), Bulls on Parade (23.45 uur) en DJ Fax (1 uur). Prijs: 16 euro voor een ticket.

Op zaterdag 28 september ben je welkom om vanaf 21 uur te genieten van Deniero. Twee uur later staat Thorax op het podium en omstreeks 1 uur mag dj Dennis uit de Izegemstraat weer voor eigen publiek optreden. Prijs voor een ticket: 6 euro.

Op zondag 29 september mag iedereen gratis binnen. Er zijn optredens van BVBA Vandamme (15.30 uur), Merel Forrest (17.30 uur), De Decidellen (19 uur) en Discobar El Kontrabas (20 uur).

Na deze Kontrabasfeesten geeft het huidige bestuur de fakkel door. De functie van voorzitter Thomas Desmet wordt dan opgenomen door Thibeau Raman. (

Tickets Kontrabasfeesten: https://your-tickets.be/events/Kontrabasfeesten2024

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier