Kerkplein Rumbeke wordt een zonovergoten en feestelijk KSA-dorp

Winnaars rolmarathon KSA Rumbeke. © SB
Redactie KW

Het Kerkplein werd omgetoverd in een oranje-blauw KSA-dorp en de zon zorgde mede voor een feestelijke en familiale sfeer.

De quiz had voor het eerst op het Kerkplein plaats, met 44 ploegen van telkens 5 personen. De quiz werd vlot en erg professioneel gepresenteerd door Louis Coussement. Een ploeg rondom hem stak de boeiende quiz in elkaar. De vragen werden ook op verschillende schermen getoond. Moederr Veerle werd de verdiende winnaar. De traditionele rolmarathon met 15 ploegen/verenigingen, die telkens een halfuur fietsten, mondde uit in een echte competitie tussen drie ploegen.

Leden van Triatlon Roeselare Men waren met 103,68 km de beste voor de Ixinatrappers met 101 km en De Ronnierijders met 98,11 km. De Triatlon Roeselare Ladies was de beste ploeg bij de dames. De 15 ploegen reden in totaal op de 4 fietsen een afstand van 1.328,74 km.

Voorzitter van de KSA ouderraad Filip Kerkhof meldde dat er bijna 300 volwassenen en kinderen zondagmiddag aan de verzorgde barbecue hebben aangeschoven. Op de foto de winnende ploegen, leden van ‘t KOLV, de huidige KSA-leiding en de ouderraad.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier