Kamping Kitsch in Kortrijk pakt uit met primeur: wie wordt de nieuwe Belgische kampioen dildowerpen?

Kortrijk zet zich schrap voor Kamping Kitsch, het grootste verkleedfeest van de Benelux.
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Kortrijk zet zich schrap voor Kamping Kitsch, het grootste verkleedfeest van de Benelux, op 19 augustus. Dit jaar zal de festivalweide niet alleen gevuld worden met muziek en gekke outfits, maar zal eveneens een nieuwe Belgische kampioen uit de assen verrijzen. De kamping organiseert voor het eerst het Belgische kampioenschap dildowerpen.

‘Neem een synthetische plezierverschaffer in de handen en gooi hem zo ver mogelijk’. Het moet zonder twijfel de meest bizarre start van een persbericht tijdens dit festivalseizoen zijn. Laat het aan de kornuiten van Kamping Kitsch over om dergelijke wedstrijd uit de grond te stampen.

“Samen met de mensen van Hott, distributeur van speelgoed voor volwassen mensen, kan iedereen een worp doen naar de titel van Belgisch kampioen dildowerpen”, klinkt het bij de woordvoerster met een kwinkslag. “Onder het controlerend oog van een deurwaarder worden dildo’s geworpen en de drie beste fallusgooiers kunnen meteen ook prijzen winnen. De Belgisch kampioen krijgt 500 euro drankbudget voor het festival zelf en mag eveneens voor 150 euro winkelen op de website hott.be. Maar ook nummer twee en drie krijgen nog prijzen toegestopt. Het kampioenschap start om 12 uur en loopt door tot 16.30 uur. Om het geheel veilig te laten verlopen, wordt een aparte plaats op de festivalweide voorzien.”

Op voorhand registreren

Voor de presentatie van het knotsgekke kampioenschap ging Kamping Kitsch aankloppen bij Steven ‘Spillie’ Spillebeen, die als grote winnaar van de allereerste Big Brother nog steeds naam en faam geniet. Hij wordt bijgestaan door Kortrijks fenomeen en lokale brulboei Mike Tattoo.

Iedere bezoeker van Kamping Kitsch kan deelnemen aan het kampioenschap, al is op voorhand registreren verplicht. Dat kan op de websites van zowel Kamping Kitsch als Hott.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier