Kaffee Damast en The Cherry Dots organiseren opnieuw Dinner&Dance

Dinner&Dance bij Kaffee Damast
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Het concept van Dinner&Dance is eenvoudig: samen eten, tafels opzij en samen dansen. Jazzbistro Kaffee Damast en dansschool The Cherry Dots combineren beide werelden. “Leer je mede lindyhoppers beter kennen terwijl je van de lekkere keuken geniet om er daarna in te vliegen met fantastische livemuziek.”

In Kaffee Damast bij museum Texture gaat op zaterdag 16 maart opnieuw een editie door van Dinner&Dance. Een samenwerking met The Cherry Dots met livemuziek van swingband 10 Square Feet vanaf 21.30 uur.

Het diner met glaasje prosecco, voorgerecht, hoofdgerecht en ijsdessert aan 45 euro start om 18.30 uur. “We kiezen er bewust voor om enkel veggie of vegan aan te bieden en onze persoonlijke favorieten. Voor het voorgerecht kan je kiezen tussen carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met burrata en rucola of Melanzane alla Vegana, een aubergine ovenschotel. Voor het hoofdgerecht bestaat de keuze uit vol-au-veggie of een curry met vegan kip”, zegt Cindy Monnens.

Wie wil mee-eten, reserveert via resengo.com/kaffee_damast_kortrijk. Noteer bij de opmerkingen wat je verkiest als voor- en hoofdgerecht. Geen honger? Kom gratis luisteren of dansen rond 21.30. “En wie weet kan je nog aansluiten voor het dessert.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier