Hott stage en dildowerpen zijn succes op warme editie van Kamping Kitsch Club

Een bezoeker maakt zich klaar voor het dildowerpen (Foto CLL)
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Zwoel, zwoeler, zwoelst. Dankzij de samenwerking met Hott.be kan Kamping Kitsch Club niet alleen uitpakken met recordcijfers op basis van bezoekers. Ook de temperatuur stijgt tot meer dan tropische niveaus, dankzij de Hott stage en het dildowerpen.

Het BK dildowerpen was vorig jaar een absoluut succesnummer, dus weinig verrassend werd het door Kamping Kitsch dit jaar herhaald. Met de vakkundige presentatie van lokaal fenomeen Tattoo Mike, schoven duizenden mensen aan in een poging het artificiele geslachtsorgaan zo ver mogelijk te kieperen. Dat het concept een succesnummer was, werd al snel duidelijk bij het zien van de rij aanschuivenden. Dildowerpen is voor Kamping Kitsch Club even normaal geworden, als het drinken van een frisse pint.

Op de stand van Hott.be was het overigens niet koeler wanneer er over temperaturen wordt gesproken. Dankzij de dames van Elise Van Vlaanderen, de pornokoningin van het land, konden mensen kennis maken met enkele licht erotische toetsen. Een kleine tik van de zweep, een ontblote borst in de nek of een onderbroek die misschien wat teveel zichtbaar was? Het publiek smulde van het tafereel.

De artiesten van Cirusso Art deden eveneens hun duit in het zakje. De tattoo-artiesten beschikken op Kamping Kitsch Club over een eigen podium, waar mensen konden kiezen om een tijdelijke tattoo te laten zetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier