Beurs ‘Le Manoir’ dit jaar groter dan ooit

Voor de vierde keer organiseren Geert Simoen en Iris Van Dale de tuin- en lifestylebeurs ‘Le Manoir’ op het domein in de Fortstraat in Beernem. © AVH
Arno Van Haverbeke
Arno Van Haverbeke Medewerker KW

Voor de vierde keer organiseren Geert Simoen en Iris Van Dale de tuin- en lifestylebeurs ‘Le Manoir’ op het domein in de Fortstraat in Beernem. Bezoekers kunnen er producten kopen van zeker 90 exposanten.

Vanaf vrijdagmiddag 15 september tot en met zondag 17 september verwelkomen Simoen en Van Dale heel wat bezoekers op het domein in de Fortstraat. “We kunnen dit jaar uitpakken met bijna 50 procent meer exposanten. Die zijn enorm gevarieerd en hebben producten voor iedereen. Wij mikken eigenlijk op een publiek dat van het leven wil genieten en graag mooie dingen ziet. Vaak zijn het mensen die kwaliteit en meerwaarde zoeken. Dat varieert van kleine tot grote dingen. Sommigen komen hier buiten met een nieuwe tuinset, anderen hebben gewoon een prachtige bloempot gevonden”, legt Simoen uit.

Door de groei van het aantal exposanten wordt het parcours voor de bezoekers anders ingedeeld. “Op dit prachtig domein kunnen we daar natuurlijk heel veel mee doen. Tijdens de beurs kleden we het geheel mooi aan, zijn er foodtrucks en een bar waar mensen gezellig even tot rust kunnen komen. Voorlopig lijken de weergoden ons goed gezind, dus we hopen toch tussen de vijf- en zesduizend mensen te verwelkomen”, vult Van Dale aan.

Breed publiek

De organisatoren mikken dit jaar ook op gezinnen met kinderen. Zo zijn er tickets voor twee volwassenen waarbij alle inwonende kinderen ook mogen meekomen. “Daarnaast zijn er ook tickets voor eenoudergezinnen. We willen daarmee een breed publiek verwelkomen. Ook mensen met een hond zijn welkom als ze hem aan de leiband houden”, lacht Simoen. Het duo organiseert naast de beurs in Beernem ook gelijkaardige evenementen in Torhout, in Malle en aan het kasteel van Ooidonk.

Meer info en tickets via www.lifestylebeurzen.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier