Arno op podium Paulusfeesten in Oostende

Arno wordt de afsluiter van de 45ste Paulusfeesten in Oostende. © EFO
Redactie KW

De Paulusfeesten, die dit jaar 45 jaar bestaan, krijgen extra steun van het Oostendse stadsbestuur om met Arno een afsluiter van formaat te programmeren op 16 augustus.

De 45ste editie van de Paulusfeesten wordt een feesteditie. De stad geeft daarom via Toerisme Oostende extra steun aan het stadsfestival. Voor deze feesteditie is er bewust gekozen om de extra bijdrage – naast de jaarlijkse steun – om te zetten in een concert. “De Paulusfeesten bestaan 45 jaar en als stadsbestuur willen we daarom iets extra doen voor het stadsfestival. We maken onze extra bijdrage onmiddellijk tastbaar met een concert van Arno, Oostendse klepper en ideale afsluiter”, aldus een enthousiaste Burgemeester Johan Vande Lanotte.

De komst van Arno is een enorme eer voor Oostende en voor de Paulusfeesten. “Wat een gebaar van de stad Oostende. We zijn enorm vereerd dat we dankzij de extra steun van de stad onze eigen Oostendse Arno op ons podium mogen verwelkomen. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke afsluiter van onze 45 jaar Paulusfeesten”, vult een tevreden voorzitter Johan Brems aan. Aan de volledige programmatie van 45 jaar Paulusfeesten wordt volop getimmerd. Binnenkort mag meer nieuws worden verwacht.

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier