Het zal niemand verbazen dat KW er deze week weer iets anders uitziet dan gewoonlijk. Babyfotografen mogen niet meer naar het ziekenhuis, jubilea zijn afgelast, verenigingen kunnen niet samenkomen, clubs mogen niet meer sporten... en niet iedereen spreekt nog graag af met een journalist. Behalve coronaverhalen valt er ook weinig te rapen in veel gemeenten. De lokale krant in het KW-pakket is dus een stuk dunner, maar bevat wel al het nieuws uit jouw dorp of stad.

De Krant van West-Vlaanderen zelf hebben we opnieuw dikker gemaakt. Want één iets werd heel duidelijk deze week: onze provincie was nooit eerder zo solidair. De warmte spat letterlijk van onze huizen. Onze ramen gebruiken we om elkaar steun én afleiding te geven. Enkele opvallende en inspirerende initiatieven zetten we graag in de kijker.

We hebben ook een reeks gemaakt rond hoopgevers. Want bijzondere tijden wakkeren bijzondere mensen aan. Elf West-Vlamingen vertellen in KW hun inspirerend verhaal. Over hoe zij voortdoen of anders doen. Binnen en buiten de grenzen van de quarantaine. Altijd met de kin omhoog, handen uit de mouwen. En vooruit.

Als extraatje zorgen we ook voor acht extra pagina's puzzelplezier, voor jong en oud. En ook deze week is er nog een KW Weekend. Een hoop leesvoer dus... Smakelijk!

KW ligt vanaf vrijdag 27 maart bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.

Wil je het huis niet verlaten maar vrijdag toch onze krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant of download de app 'De Krant van West-Vlaanderen' op de App Store of de Play Store.

Het zal niemand verbazen dat KW er deze week weer iets anders uitziet dan gewoonlijk. Babyfotografen mogen niet meer naar het ziekenhuis, jubilea zijn afgelast, verenigingen kunnen niet samenkomen, clubs mogen niet meer sporten... en niet iedereen spreekt nog graag af met een journalist. Behalve coronaverhalen valt er ook weinig te rapen in veel gemeenten. De lokale krant in het KW-pakket is dus een stuk dunner, maar bevat wel al het nieuws uit jouw dorp of stad.De Krant van West-Vlaanderen zelf hebben we opnieuw dikker gemaakt. Want één iets werd heel duidelijk deze week: onze provincie was nooit eerder zo solidair. De warmte spat letterlijk van onze huizen. Onze ramen gebruiken we om elkaar steun én afleiding te geven. Enkele opvallende en inspirerende initiatieven zetten we graag in de kijker.We hebben ook een reeks gemaakt rond hoopgevers. Want bijzondere tijden wakkeren bijzondere mensen aan. Elf West-Vlamingen vertellen in KW hun inspirerend verhaal. Over hoe zij voortdoen of anders doen. Binnen en buiten de grenzen van de quarantaine. Altijd met de kin omhoog, handen uit de mouwen. En vooruit.Als extraatje zorgen we ook voor acht extra pagina's puzzelplezier, voor jong en oud. En ook deze week is er nog een KW Weekend. Een hoop leesvoer dus... Smakelijk!