Kortrijkzanen tonen met originele affiches hoeveel goeste ze hebben in De Warmste Week

De affiches kunnen worden afgehaald bij het Infopunt van Studio Brussel op het Nelson Mandelaplein. © TVK
Olaf Verhaeghe

Moet het nog gezegd: van 18 tot en met 24 december strijkt De Warmste Week van Studio Brussel neer op Kortrijk Weide. Samen met alle inwoners wil de radiozender er ook dit jaar een groot feest van maken. En daar lijken de Kortrijkzanen alvast klaar voor.

Er beweegt nu al veel in Kortrijk.?? Actie na actie wordt georganiseerd in de stad en haar omgeving.? De inwoners van Kortrijk kijken duidelijk uit naar De Warmste Week. Daarom heeft Studio Brussel een reeks posters gemaakt. Met die posters kunnen de Kortrijkzanen laten zien dat ze klaar zijn voor De Warmste Week.? Of, zoals we dat in Kortrijk zeggen: “Beire veel goeste” hebben in De Warmste Week!

Kortrijkzanen tonen met originele affiches hoeveel goeste ze hebben in De Warmste Week

De posters worden verspreid vanuit het Studio Brussel Infopunt voor De Warmste Week. Dat infopunt staat sinds vorige week op het Nelson Mandelaplein.? In het infopunt kan je ook terecht voor al je vragen over de komst van Studio Brussel naar Kortrijk tijdens De Warmste Week. Het infopunt is open op woensdag van 14 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur.

Je kan je dit jaar op verschillende manieren inzetten voor De Warmste Week.? Je kan een actie organiseren, je kan meelopen met de Warmathon of je kan je inzetten als vrijwilliger voor één van de goede doelen van De Warmste Week.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier