Harmonie Sint-Cecilia Veurne viert feest en kondigt najaarsconcert aan

Redactie KW

Enkele verdienstelijke muzikanten en bestuursleden werden gedecoreerd.

Op zaterdag 16 november vond het jaarlijks Ceciliafeest plaats.

Ontvangen op stadhuis

Enkele verdienstelijke muzikanten en bestuursleden werden gedecoreerd. Dit jaar kregen Fenna Degrieck (5 jaar muzikant), Sven Van Linden (10 jaar muzikant, niet op de foto), Jean-Claude Ballieu (15 jaar muzikant), Fanny Matsaert (25 jaar muzikant), Luc Deschilder (50 jaar muzikant) en Peter Pinson (50 jaar muzikant) eretekens opgespeld.

Hedwig Franchois kreeg een ereteken voor zijn 15 jaar als bestuurslid. De muzikanten werden ontvangen op het stadhuis door burgemeester Peter Roose en schepenen Guido Hoste, Pascal Sticker en Celine Mouton..

Najaarsconcert met thema ‘Legends of Pop’

Popmuziek is een muziekgenre dat zeer toegankelijk is en door iedereen kan gesmaakt worden. Daarom zet de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia tijdens haar concert een paar legendarische popsterren in de kijker. Enkele bekende nummers van Madonna, Bruce Springsteen, Elton John, Amy Whinehouse en nog veel meer zullen de revue passeren.

Naast de opzwepende popmuziek kan je genieten van de moves van dansgroep Adagio Veurne. Samen brengen zij op vrijdag 22 november 2019 enkele mooie choreografieën op de muzikale tonen van de harmonie, dit alles onder leiding van dirigent Stefaan Witdouck. Na afloop van het concert wordt de traditionele punch geschonken.

Tickets voor het concert kosten ?6 in voorverkoop en ?8 aan de deur. Je kan je tickets kopen bij de Dienst Toerisme Veurne en bij de muzikanten. Het concert vindt plaats in Zaal De Zonnebloem en start om 20.15 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier