Bij de eerste geruchten werd gesproken over een steekpartij naar aanleiding van een inbraak. Volgens Focus-WTV zou het gaan om een uit de hand gelopen discussie tussen twee kennissen. Er werd een verdachte opgepakt. De politie van Ieper bevestigt op dit moment enkel de steekpartij. "Gisterenavond heeft een steekpartij plaatsgevonden in Ieper. Daarbij raakte een jongeman zwaargewond. Hij was een tijdlang in kritieke toestand, maar werd geopereerd en is nu stabiel. Er werd een verdachte opgepakt, het gaat om een man van het jaar 1947 uit Ieper. Hij is niet gekend bij politie en parket, het slachtoffer wel. Over de omstandigheden kan het parket voorlopig nog niets kwijt.'

De verdachte werd zondagavond voorgeleid voor de onderzoeksrechter en blijft aangehouden. Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

Bij de eerste geruchten werd gesproken over een steekpartij naar aanleiding van een inbraak. Volgens Focus-WTV zou het gaan om een uit de hand gelopen discussie tussen twee kennissen. Er werd een verdachte opgepakt. De politie van Ieper bevestigt op dit moment enkel de steekpartij. "Gisterenavond heeft een steekpartij plaatsgevonden in Ieper. Daarbij raakte een jongeman zwaargewond. Hij was een tijdlang in kritieke toestand, maar werd geopereerd en is nu stabiel. Er werd een verdachte opgepakt, het gaat om een man van het jaar 1947 uit Ieper. Hij is niet gekend bij politie en parket, het slachtoffer wel. Over de omstandigheden kan het parket voorlopig nog niets kwijt.'De verdachte werd zondagavond voorgeleid voor de onderzoeksrechter en blijft aangehouden. Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer.