De Brugse lokale politie werd op vrijdagochtend 10 februari opgeroepen voor mogelijke feiten van intrafamiliaal geweld tussen V.O. en zijn partner. Bij aankomst sloeg de man met een zwaar strafverleden op de vlucht. Vooraan in zijn wagen zat bovendien zijn tweejarige dochter. De politie schatte de situatie in als gevaarlijk en zette de achtervolging in.

Er ontspon zich een lange achtervolging over de E40, waarbij de politie de verdachte een eerste keer probeerde klem te rijden in Aalter. De Bruggeling begon echter tussen de andere voertuigen te slalommen. Hierbij konden twee politiemensen slechts ternauwernood wegspringen. Dankzij een file in Zwijnaarde kon de verdachte klemgereden worden op de pechstrook. Daarbij vielen geen gewonden. Meester Mathieu Langerock bepleitte dinsdagochtend met succes de vrijlating van zijn cliënt. De verdachte kreeg wel een hele reeks voorwaarden opgelegd. Gunther V.O. heeft zich ondertussen ook verzoend met zijn partner en zal weer bij haar intrekken.

(Belga)

De Brugse lokale politie werd op vrijdagochtend 10 februari opgeroepen voor mogelijke feiten van intrafamiliaal geweld tussen V.O. en zijn partner. Bij aankomst sloeg de man met een zwaar strafverleden op de vlucht. Vooraan in zijn wagen zat bovendien zijn tweejarige dochter. De politie schatte de situatie in als gevaarlijk en zette de achtervolging in.Er ontspon zich een lange achtervolging over de E40, waarbij de politie de verdachte een eerste keer probeerde klem te rijden in Aalter. De Bruggeling begon echter tussen de andere voertuigen te slalommen. Hierbij konden twee politiemensen slechts ternauwernood wegspringen. Dankzij een file in Zwijnaarde kon de verdachte klemgereden worden op de pechstrook. Daarbij vielen geen gewonden. Meester Mathieu Langerock bepleitte dinsdagochtend met succes de vrijlating van zijn cliënt. De verdachte kreeg wel een hele reeks voorwaarden opgelegd. Gunther V.O. heeft zich ondertussen ook verzoend met zijn partner en zal weer bij haar intrekken.(Belga)