Vrouw (87) die in een garage in Veldegem werd gevonden stierf natuurlijke dood

De politie heeft de toegang tot de garage afgezet. © DC
Stefan Vankerkhoven

Er werd een lichaam van een bejaarde vrouw ontdekt in een garage in Veldegem. Even dacht men dat het hier om een verdacht overlijden ging, maar na autopsie is duidelijk dat het hier gaat om een natuurlijk overlijden.

In de Koningin Astridstraat in Veldegem, tussen de apotheek en de Carrefour Express, is een lichaam gevonden in een garage. Vermoedelijk lag het lijk er al een tijdje. Het zou gaan om het lichaam van een 87-jarige vrouw uit Zedelgem.

Wetsdokter

Het parket van West-Vlaanderen had het onderzoek uit handen genomen van de politiezone Het Houtsche, omdat het vermoedelijk om een verdacht overlijden ging. Na de autopsie is gebleken dat het om een natuurlijk overlijden gaat,

Het gaat om Nera Vandierendonck, geboren en getogen in Veldegem. Zij was de weduwe van Roger David en laat twee dochters na. Naar verluidt was deze bejaarde dame nog goed te been, ze woonde zelfstandig en deed nog zelf haar boodschappen. Een buur had wel opgemerkt dat haar rolluiken sedert het weekend omlaag gebleven waren.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier