De politie had melding gekregen dat er in een appartementsgebouw in de Torhoutsesteenweg zaklampen te zien waren in het gebouw. "Onze diensten snelden meteen ter plaatse", vertelt Kris Allary van de Oostendse politie. "Tijdens een uitvoerige rondgang werd door onze diensten vastgesteld dat er drie sloten van appartementen geforceerd werden. De daders werden echter niet meer aangetroffen. Naast de schade aan de deuren werd er geen bijkomend nadeel meer vastgesteld."

Ook in de Troonstraat werd er ingebroken. "Omstreeks 8 uur kregen we opnieuw een melding van een inbraak. In de Troonstraat werd ingebroken in een afgesloten kelderruimte. Daar werden 60 flessen rode wijn, champagne en witte wijn gestolen. Het onderzoek naar de diefstal loopt nog", aldus Kris Allary.

(JRO)

De politie had melding gekregen dat er in een appartementsgebouw in de Torhoutsesteenweg zaklampen te zien waren in het gebouw. "Onze diensten snelden meteen ter plaatse", vertelt Kris Allary van de Oostendse politie. "Tijdens een uitvoerige rondgang werd door onze diensten vastgesteld dat er drie sloten van appartementen geforceerd werden. De daders werden echter niet meer aangetroffen. Naast de schade aan de deuren werd er geen bijkomend nadeel meer vastgesteld."Ook in de Troonstraat werd er ingebroken. "Omstreeks 8 uur kregen we opnieuw een melding van een inbraak. In de Troonstraat werd ingebroken in een afgesloten kelderruimte. Daar werden 60 flessen rode wijn, champagne en witte wijn gestolen. Het onderzoek naar de diefstal loopt nog", aldus Kris Allary. (JRO)