De zevende editie van het ICU wordt dit jaar georganiseerd door de universiteiten van Leuven en Gent. Het congres heeft als doel professionals en experten uit de academische wereld en de industrie samen te brengen om ervaringen te delen over onderzoek naar ultrageluidsgolven.

"We zijn verheugd om deze meeting in België te organiseren, met name in Brugge, een van de meest aantrekkelijke steden ter wereld. De combinatie van goede wetenschappelijke communicatiefaciliteiten en een prachtige omgeving blijkt altijd stimulerend te zijn", aldus professor Koen Van Den Abeele van de Universiteit Leuven campus Kulak.

Ook de stad Brugge is blij met de komst van het congres in de stad. "De organisatie van het congres in Brugge werd al in 2015 opgestart, dus we kijken er naar uit om de congressisten en het organisatiecomité eindelijk te mogen verwelkomen in Brugge", zegt schepen van Toerisme Philip Pierins.

De zevende editie van het ICU wordt dit jaar georganiseerd door de universiteiten van Leuven en Gent. Het congres heeft als doel professionals en experten uit de academische wereld en de industrie samen te brengen om ervaringen te delen over onderzoek naar ultrageluidsgolven. "We zijn verheugd om deze meeting in België te organiseren, met name in Brugge, een van de meest aantrekkelijke steden ter wereld. De combinatie van goede wetenschappelijke communicatiefaciliteiten en een prachtige omgeving blijkt altijd stimulerend te zijn", aldus professor Koen Van Den Abeele van de Universiteit Leuven campus Kulak. Ook de stad Brugge is blij met de komst van het congres in de stad. "De organisatie van het congres in Brugge werd al in 2015 opgestart, dus we kijken er naar uit om de congressisten en het organisatiecomité eindelijk te mogen verwelkomen in Brugge", zegt schepen van Toerisme Philip Pierins.