De Muziek Matinees zijn een idee van VBRO Radio. Sinds anderhalf jaar is er een vaste locatie gevonden om deze te organiseren in De Kippe in Merkem. Iedere maand vindt er in De Kippe een dergelijke Muziek Matinee plaats. Op donderdag 20 juni ben je er terug welkom voor een show met Paul Bruna, Phil Kevin en Guy Neve. Andere data voor het najaar zijn 12 september, 10 oktober, 28 november en 12 december.

Sinds kort werd er ook gestart met een Muziek Matinee in 't Zwarte Veld in Oedelem. Nu draait de show daar al op volle toeren met dezelfde formule. Op donderdag 27 juni ben je er welkom voor Paul Bruna, Jacco Ricardo en Rudy Meyns. Andere data's zijn 30 juli en 1 oktober. Er kwamen al heel wat aanvragen binnen van verschillende zalen in de omgeving, maar er wordt voor gezorgd dat de locaties niet te dicht bij elkaar liggen om elkaar geen concurrentie aan te doen met hetzelfde evenement.

Er zijn nu nog twee locaties bijgekomen, die geografisch ver genoeg liggen om geen concurrentie te zijn van de twee reeds bestaande. De nieuwe locaties zijn Restaurant 14-18 in Passendale en Ter Velde in Aartrijke. Op donderdag 25 juli ben je voor de eerste keer welkom in 14-18 in Passendale, met optredens van Paul Bruna, Jan Wuytens en Johan Veugelers. De andere data : 2 september en 21 oktober. Op 12 augustus gaat de VBRO Matinee in Ter Velde in Aartrijke van start met optredens van Paul Bruna, Salim Seghers en Bandit. De andere data's zijn 9 september en 7 oktober.

De toegangsprijs bedraagt telkens 15 euro, inclusief één koffie met pannenkoek of gebak. De show begint telkens om 14 uur en wie het wil, kan vooraf in de zaak het middagmaal nemen. Reserveren kan via 0471 82 52 62 of alain@vbro.be.

(PADI)

De Muziek Matinees zijn een idee van VBRO Radio. Sinds anderhalf jaar is er een vaste locatie gevonden om deze te organiseren in De Kippe in Merkem. Iedere maand vindt er in De Kippe een dergelijke Muziek Matinee plaats. Op donderdag 20 juni ben je er terug welkom voor een show met Paul Bruna, Phil Kevin en Guy Neve. Andere data voor het najaar zijn 12 september, 10 oktober, 28 november en 12 december.Sinds kort werd er ook gestart met een Muziek Matinee in 't Zwarte Veld in Oedelem. Nu draait de show daar al op volle toeren met dezelfde formule. Op donderdag 27 juni ben je er welkom voor Paul Bruna, Jacco Ricardo en Rudy Meyns. Andere data's zijn 30 juli en 1 oktober. Er kwamen al heel wat aanvragen binnen van verschillende zalen in de omgeving, maar er wordt voor gezorgd dat de locaties niet te dicht bij elkaar liggen om elkaar geen concurrentie aan te doen met hetzelfde evenement.Er zijn nu nog twee locaties bijgekomen, die geografisch ver genoeg liggen om geen concurrentie te zijn van de twee reeds bestaande. De nieuwe locaties zijn Restaurant 14-18 in Passendale en Ter Velde in Aartrijke. Op donderdag 25 juli ben je voor de eerste keer welkom in 14-18 in Passendale, met optredens van Paul Bruna, Jan Wuytens en Johan Veugelers. De andere data : 2 september en 21 oktober. Op 12 augustus gaat de VBRO Matinee in Ter Velde in Aartrijke van start met optredens van Paul Bruna, Salim Seghers en Bandit. De andere data's zijn 9 september en 7 oktober.De toegangsprijs bedraagt telkens 15 euro, inclusief één koffie met pannenkoek of gebak. De show begint telkens om 14 uur en wie het wil, kan vooraf in de zaak het middagmaal nemen. Reserveren kan via 0471 82 52 62 of alain@vbro.be.(PADI)