Twee gezinsleden die op dezelfde dag jarig zijn. Dat komt ongetwijfeld wel nog voor, maar zeker en vast niet veel. "Met twee op dezelfde dag verjaren, geeft natuurlijk een extra speciale band", vertelt Thomas Julian. "We zijn zelfs geboren op hetzelfde uur en dezelfde minuut , een betere timing kon niet. Dat klinkt ongelofelijk, maar toch is het waar. We vieren die dag één keer, maar wel dubbel. Natuurlijk komt er maar één keer taart op tafel, maar we zingen wel dubbel zo luid happy birthday. Veel mensen vragen op zo een dag hoe jong we worden. Dan kunnen we gemakkelijk zeggen dat we vandaag samen 77 worden. Vandaag werk ik zoals iedere andere dag. Naast mijn muzikale carrière heb ik immers nog andere zelfstandige bezigheden, waar ik momenteel mijn handen vol mee heb. Maar vanavond gaan we zeker een glaasje drinken. Door de coronamaatregelen zit het samen vieren met andere familieleden er helemaal niet in."

"Aangezien we in april verjaren valt onze verjaardag regelmatig op Pasen, zoals dit vorig jaar ook het geval was. Toen ik 12 jaar was én mijn plechtige communie deed, was dat ook op onze verjaardag. Dat was wel heel bijzonder en zoiets vergeet je niet vlug. Mijn mama is al goed bekend wanneer ik ga zingen. Zij zorgt immers voor mijn fanstand én zij is ook mijn vaste begeleidster. Mama gaat altijd mee, papa ook regelmatig. Mama checkt dan vooral of mijn kledij goed zit. Ik word altijd gebracht naar een optreden door mijn mama die voor chauffeur speelt, weliswaar met mijn auto", lacht Thomas Julian. "Dat is goed. Zo kan ik mij altijd goed voorbereiden op het optreden. Na een optreden lees ik dan in mijn auto de reacties op sociale media. Op de terugweg rijden we meestal met onze radio volle bak op Duitse popschlager. Mama verlangt telkens om samen erop uit te gaan voor een optreden. Of ik aan mijn jarige mama een cadeau geef ? Natuurlijk leg ik mijn mama goed in de watten. Omdat mijn zus in Australië woont, kopen we nu altijd samen een mooi groot cadeau. Dat is meestal iets degelijk om te gebruiken in de keuken. Mijn mama kookt immers heel graag."

We informeerden ook even hoe het gaat met zus Kristina in het verre Australië. "Met mijn zus gaat het heel erg goed. Zoals je weet woont ze - samen met haar man Bart - in Australië, waar ze het heel goed stellen. Ze is in verwachting en het kindje word in een van deze weken verwacht. Ik word dooppeter. Dat is wel iets speciaal om dooppeter te worden van een Australiër. Wanneer ik mijn Australisch petekindje voor het eerst zal zien is nog een groot raadsel wegens het coronavirus . Mogelijks worden de Australische grenzen voor toeristen één jaar gesloten. Vorig jaar was ik er één maand. Ik was van plan om in januari 2021 terug te gaan, maar dit gaat nu natuurlijk niet door. In augustus eerstkomend ging mijn zus afkomen met het kindje, maar ook dat wordt allemaal uitgesteld. Maar toch zijn we tevreden en kijken we er erg naar uit." (PADI)

Twee gezinsleden die op dezelfde dag jarig zijn. Dat komt ongetwijfeld wel nog voor, maar zeker en vast niet veel. "Met twee op dezelfde dag verjaren, geeft natuurlijk een extra speciale band", vertelt Thomas Julian. "We zijn zelfs geboren op hetzelfde uur en dezelfde minuut , een betere timing kon niet. Dat klinkt ongelofelijk, maar toch is het waar. We vieren die dag één keer, maar wel dubbel. Natuurlijk komt er maar één keer taart op tafel, maar we zingen wel dubbel zo luid happy birthday. Veel mensen vragen op zo een dag hoe jong we worden. Dan kunnen we gemakkelijk zeggen dat we vandaag samen 77 worden. Vandaag werk ik zoals iedere andere dag. Naast mijn muzikale carrière heb ik immers nog andere zelfstandige bezigheden, waar ik momenteel mijn handen vol mee heb. Maar vanavond gaan we zeker een glaasje drinken. Door de coronamaatregelen zit het samen vieren met andere familieleden er helemaal niet in.""Aangezien we in april verjaren valt onze verjaardag regelmatig op Pasen, zoals dit vorig jaar ook het geval was. Toen ik 12 jaar was én mijn plechtige communie deed, was dat ook op onze verjaardag. Dat was wel heel bijzonder en zoiets vergeet je niet vlug. Mijn mama is al goed bekend wanneer ik ga zingen. Zij zorgt immers voor mijn fanstand én zij is ook mijn vaste begeleidster. Mama gaat altijd mee, papa ook regelmatig. Mama checkt dan vooral of mijn kledij goed zit. Ik word altijd gebracht naar een optreden door mijn mama die voor chauffeur speelt, weliswaar met mijn auto", lacht Thomas Julian. "Dat is goed. Zo kan ik mij altijd goed voorbereiden op het optreden. Na een optreden lees ik dan in mijn auto de reacties op sociale media. Op de terugweg rijden we meestal met onze radio volle bak op Duitse popschlager. Mama verlangt telkens om samen erop uit te gaan voor een optreden. Of ik aan mijn jarige mama een cadeau geef ? Natuurlijk leg ik mijn mama goed in de watten. Omdat mijn zus in Australië woont, kopen we nu altijd samen een mooi groot cadeau. Dat is meestal iets degelijk om te gebruiken in de keuken. Mijn mama kookt immers heel graag."We informeerden ook even hoe het gaat met zus Kristina in het verre Australië. "Met mijn zus gaat het heel erg goed. Zoals je weet woont ze - samen met haar man Bart - in Australië, waar ze het heel goed stellen. Ze is in verwachting en het kindje word in een van deze weken verwacht. Ik word dooppeter. Dat is wel iets speciaal om dooppeter te worden van een Australiër. Wanneer ik mijn Australisch petekindje voor het eerst zal zien is nog een groot raadsel wegens het coronavirus . Mogelijks worden de Australische grenzen voor toeristen één jaar gesloten. Vorig jaar was ik er één maand. Ik was van plan om in januari 2021 terug te gaan, maar dit gaat nu natuurlijk niet door. In augustus eerstkomend ging mijn zus afkomen met het kindje, maar ook dat wordt allemaal uitgesteld. Maar toch zijn we tevreden en kijken we er erg naar uit." (PADI)