Dit gebeuren wordt gekoppeld aan de MENT-opnames voor De Vlaamse Top 10. Eerder werd ook al deze combinatie gemaakt met de Nederlandse zanger Jan Smit en Willy Sommers. Momenteel staat Laura Lynn met haar nieuw album Country hoog genoteerd in de Vlaamse Top 10 én ook in de categorie albums bij Ultratop.

Na de onthulling van de ster kunnen fans van de Vlaamse muziek de MENT-opnames volgen in het Plopsa Theater. Er zijn optredens van o.a. Bart Herman, David Vandyck, Ida de Nijs, Jérémie Vrielynck, Katarina, Lisa Del Bo, Frank en Christel Galan, Sabien Tiels, Rudy Meyns, Steve Tielens, Paul Severs, Eveline Cannoot, Dennie Damaro, Danny Fabry, Saskia & Davy, Paul Severs... Natuurlijk staat ook Laura Lynn op het podium.

(PADI - Foto FODI)

Dit gebeuren wordt gekoppeld aan de MENT-opnames voor De Vlaamse Top 10. Eerder werd ook al deze combinatie gemaakt met de Nederlandse zanger Jan Smit en Willy Sommers. Momenteel staat Laura Lynn met haar nieuw album Country hoog genoteerd in de Vlaamse Top 10 én ook in de categorie albums bij Ultratop.Na de onthulling van de ster kunnen fans van de Vlaamse muziek de MENT-opnames volgen in het Plopsa Theater. Er zijn optredens van o.a. Bart Herman, David Vandyck, Ida de Nijs, Jérémie Vrielynck, Katarina, Lisa Del Bo, Frank en Christel Galan, Sabien Tiels, Rudy Meyns, Steve Tielens, Paul Severs, Eveline Cannoot, Dennie Damaro, Danny Fabry, Saskia & Davy, Paul Severs... Natuurlijk staat ook Laura Lynn op het podium.(PADI - Foto FODI)