Jettie vierde haar tienjarig jubileum in Vlaanderen met een bijna uitverkocht verjaardagsconcert én een nieuwe cd die door haar fans én het publiek op luid applaus werd onthaald. "De cd was nog maar één week uit of hij stond al in de Top 20 van de Ultratop albumlijst. Hij vliegt bijna letterlijk buiten, want veel vroeger dan verwacht zijn we al door de eerste voorraden heen en hebben we bijgeperst", klinkt het enthousiast.

© Jens

Op Pinten & Patatten staat niet alleen de gesmaakte duetsingle Alles voor de fans met Sam Gooris, ook de meezinger Ronny en de nieuwe single Cafeetje 3.0 kleurt de tracklist. "Cafeetje 3.0 is mijn huidige single. Het is een nieuwe versie van het liedje waar het tien jaar geleden mee begon in Vlaanderen en de reacties zijn geweldig. Alle party-dj's hebben hem toegevoegd aan hun setlist. Op kermissen, braderieën en bij de lokale en regionale radio's wordt hij volop gespeeld. We staan met deze single ook al in de Ultratop Tipparade, want zo hard gaat het", glimlacht Jettie.

© Jens

Wat de bijpersing betreft, is dat geen leugen maar pure waarheid. Daarom dat er pas op 't laatste moment een ja kwam van Jettie en haar entourage om een mini-optreden met signeersessie te verzorgen in Intermezzo van Ring Shopping Kortrijk. De voorraad cd's was immers uitverkocht en men moest zekerheid hebben dat de nieuwe lading er op tijd zou zijn.

© Jens

Buiten was het stralend weer, maar toch vonden er veel mensen de weg naar Intermezzo waar ze tijdens het drinken van een gratis aangeboden Kwaremont én het eten van frietjes konden luisteren naar Jettie, die enthousiast vertelde over haar album en ook enkele van haar liedjes zong. En daarna was Jettie beschikbaar voor de aanwezigen. Ze deelde met haar stralende glimlach foto's uit, signeerde cd's en sloeg een praatje met haar fans.

© Jens
© Jens
© Jens

(PADI/foto Jens)

Jettie vierde haar tienjarig jubileum in Vlaanderen met een bijna uitverkocht verjaardagsconcert én een nieuwe cd die door haar fans én het publiek op luid applaus werd onthaald. "De cd was nog maar één week uit of hij stond al in de Top 20 van de Ultratop albumlijst. Hij vliegt bijna letterlijk buiten, want veel vroeger dan verwacht zijn we al door de eerste voorraden heen en hebben we bijgeperst", klinkt het enthousiast. Op Pinten & Patatten staat niet alleen de gesmaakte duetsingle Alles voor de fans met Sam Gooris, ook de meezinger Ronny en de nieuwe single Cafeetje 3.0 kleurt de tracklist. "Cafeetje 3.0 is mijn huidige single. Het is een nieuwe versie van het liedje waar het tien jaar geleden mee begon in Vlaanderen en de reacties zijn geweldig. Alle party-dj's hebben hem toegevoegd aan hun setlist. Op kermissen, braderieën en bij de lokale en regionale radio's wordt hij volop gespeeld. We staan met deze single ook al in de Ultratop Tipparade, want zo hard gaat het", glimlacht Jettie.Wat de bijpersing betreft, is dat geen leugen maar pure waarheid. Daarom dat er pas op 't laatste moment een ja kwam van Jettie en haar entourage om een mini-optreden met signeersessie te verzorgen in Intermezzo van Ring Shopping Kortrijk. De voorraad cd's was immers uitverkocht en men moest zekerheid hebben dat de nieuwe lading er op tijd zou zijn. Buiten was het stralend weer, maar toch vonden er veel mensen de weg naar Intermezzo waar ze tijdens het drinken van een gratis aangeboden Kwaremont én het eten van frietjes konden luisteren naar Jettie, die enthousiast vertelde over haar album en ook enkele van haar liedjes zong. En daarna was Jettie beschikbaar voor de aanwezigen. Ze deelde met haar stralende glimlach foto's uit, signeerde cd's en sloeg een praatje met haar fans. (PADI/foto Jens)