Donderdag 13 augustus, 2020

IN BEELD Leah Bien uit Roeselare stelt nieuwe single voor in Meetkerke

IN BEELD Leah Bien uit Roeselare stelt nieuwe single voor in Meetkerke

Eerst werd de nieuwe clip afgespeeld, die in de The Londoner Cocktailbar in Roeselare werd gefilmd. De clip zit goed in elkaar. Het publiek vond dat ook en er volgde spontaan een hartelijk applaus. Er was ook applaus voor de figuranten die erin meespeelden én ook voor de uitbaters van de zaal, die hun locatie ter beschikking stelden.

Daarna kwam Leah zelf tevoorschijn om het liedje Rhythm Of Life live te zingen. De song slaat aan, het is een swingend lied. Leah werd verrast door haar manager met een gouden plaat voor deze nieuwe single. Als dankjewel zong ze nog een Rock Medley, die eveneens op de single terug te vinden is. Na de voorstelling nam Leah Bien ruim de tijd om met iedereen op de foto te prijken, een babbeltje te slaan, een hapje te eten en drankje te nuttigen.

Leah Bien zit al 28 jaar in het vak. Ze is afkomstig van de Filipijnen, waar ze al op het podium stond. Ze trad al in meer dan 20 landen op, wat haar uitzonderlijk veel ervaring heeft bezorgd. Ze zong in Oman, Qatar, Bahrein, Dubai, Abu Dhabi, Saudi-Arabië), Israël, Egypte, Hongkong, Singapore, Thailand, Taiwan, China, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg...Sinds 2010 woont ze in Roeselare, waar ze het geluk vond bij Jurne Verstraete.

(PADI/foto's Daniël)