Terence Reis, zanger en gitarist schenkt ons dat gevoel, met zijn eigen passionele zang en gitaarspel. Ingetogen, opbouwend, respectvol en liefdevol verdient hij het enthousiasme van het publiek. Zijn warme stem past als gegoten in het oeuvre van Dire Straits en zijn virtuoos gitaarspel leunt echt wel heel strak aan bij dat van Mark Knopfler. Ik maak zelf de bedenking dat Mark himself het niet beter zou kunnen en als Dire Straits fan wil dat wel wat zeggen qua statement. Deze band heeft plezier op het podium, dat voel je diep in de zaal. Chris White is de orkestleider, dat is duidelijk, en hij leidt de topklasse muzikanten naar een hoog niveau met als missie de muziek levendig houden.

© PADI

Al bij het eerste nummer "Telegraph Road' weet je meteen, dit is authentiek, niet zomaar een tribute-band. Een lichtshow is er niet, geen hoogstaande technologie, geen spektakel, maar muziek die je naar je keel grijpt en niet meer loslaat tot de laatste noot, wanneer je beseft dat je getuige was van pure fantastische muziek en een muziekstraal in je hart voelt gloeien. Het is een golf van nostalgie als de zaal stil wordt tijdens nummers als "Romeo And Juliet" of "Why Worry" en een golf van enthousiasme naar het podium toe tijdens "Tunnel Of Love" en "The Man's Too Strong" Dan is het publiek al overtuigd hoor en dan komen de kleppers "Brothers In arms" en "Sultans of Swing", waar je in de zaal absoluut de krachtige liefde tussen publiek en muzikanten voelt. Heel de zaal recht...kippenvel. Dit moet je gezien hebben om te geloven. Dit moet je gevoeld hebben....deze ervaring, deze Dire Straits Experience.

© PADI
© PADI
© PADI

(PADI & Sandro)

The Dire Straits Experience : 30 mei 2020 in Kursaal Oostende (www.kursaaloostende.be) en op 30 september 2020 in Stadsschouwburg in Antwerpen ( www.teleticketservice.com )

Terence Reis, zanger en gitarist schenkt ons dat gevoel, met zijn eigen passionele zang en gitaarspel. Ingetogen, opbouwend, respectvol en liefdevol verdient hij het enthousiasme van het publiek. Zijn warme stem past als gegoten in het oeuvre van Dire Straits en zijn virtuoos gitaarspel leunt echt wel heel strak aan bij dat van Mark Knopfler. Ik maak zelf de bedenking dat Mark himself het niet beter zou kunnen en als Dire Straits fan wil dat wel wat zeggen qua statement. Deze band heeft plezier op het podium, dat voel je diep in de zaal. Chris White is de orkestleider, dat is duidelijk, en hij leidt de topklasse muzikanten naar een hoog niveau met als missie de muziek levendig houden.Al bij het eerste nummer "Telegraph Road' weet je meteen, dit is authentiek, niet zomaar een tribute-band. Een lichtshow is er niet, geen hoogstaande technologie, geen spektakel, maar muziek die je naar je keel grijpt en niet meer loslaat tot de laatste noot, wanneer je beseft dat je getuige was van pure fantastische muziek en een muziekstraal in je hart voelt gloeien. Het is een golf van nostalgie als de zaal stil wordt tijdens nummers als "Romeo And Juliet" of "Why Worry" en een golf van enthousiasme naar het podium toe tijdens "Tunnel Of Love" en "The Man's Too Strong" Dan is het publiek al overtuigd hoor en dan komen de kleppers "Brothers In arms" en "Sultans of Swing", waar je in de zaal absoluut de krachtige liefde tussen publiek en muzikanten voelt. Heel de zaal recht...kippenvel. Dit moet je gezien hebben om te geloven. Dit moet je gevoeld hebben....deze ervaring, deze Dire Straits Experience.(PADI & Sandro)