Mocht de zomer van 2020 een normale zomer worden, dan zou je Gene ongetwijfeld aantreffen op heel wat grote podia. De coronaproblematiek beslist daar dit jaar echter anders over. Sinds enkele weken hebben we er ons immers allemaal bij neergelegd dat grote evenementen en bijeenkomsten deze zomer niet zullen kunnen doorgaan. Een gemiste kans voor heel wat Belgische artiesten en dus zullen Gene, fans en publiek al die prachtige nieuwe songs uit 'Liefde voor Muziek' en talrijke grote hits niet live kunnen beleven. "Om deze zomer toch tegemoet te komen aan de vraag naar optredens zijn we de voorbije weken heel creatief beginnen nadenken. De Covid-19 crisis maakt dat we nu vooral willen meedenken met het virus en de beperkingen ervan. We moeten realistisch zijn en inzien dat openbare optredens voor grote groepen mensen een te groot risico voor onze gezondheid inhouden. Een kleine en intieme concertopzet zou dus een mogelijk alternatief kunnen zijn", aldus Gene.

De versoepelingen van de regels rond de bestrijding van Covid-19 doen deze dagen mondjesmaat hun intrede. Iedereen verwacht dat we deze zomer toch zullen mogen afspreken met vrienden of familie. Of het nu in groepjes van 10, 20 of meer (of net minder) zal zijn dat zullen de komende vergaderingen van de Nationale Veiligheidsraad nog uitwijzen. Gelukkig heeft een artiest én muzikant als Gene Thomas niet veel nodig om zijn muziek live tot bij de mensen te kunnen brengen : een gitaar, een versterker, uiteraard the man himself en je bent vertrokken. In concreto impliceert een dergelijke akoestische formule slechts een zeer kleine ploeg en weinig materiaal, waardoor de prijs van zo'n optreden plots veel betaalbaarder wordt. Bovendien biedt deze set-up de garantie dat de opgelegde social distancing maatregelen alsook de regels rond hygiëne strikt kunnen worden nageleefd. En zo bestaat er dus toch nog een betaalbaar alternatief voor iedereen die een stukje live-'Liefde voor Muziek' in zijn tuin of woonkamer wil deze zomer.

"Gene Thomas komt naar uw kot" is een budgetvriendelijke formule, die haalbaar is voor een klein groepje vrienden, een familie of gezin. Gene komt met zijn gitaar en zorgt voor een onvergetelijk optreden dat zeer persoonlijk is en 'dichtbij' zijn publiek, al moet je dat laatste vandaag eerder spreekwoordelijk interpreteren. Uiteraard zullen de geldende maatregelen met betrekking tot Covid-19 op het moment van het optreden worden nageleefd en dienden ze nauwlettend te worden gerespecteerd. Roep het dus nog niet meteen van de daken ! (PADI)

"Gene Thomas komt naar uw kot": info en boekingen via het erkend boekingskantoor en via info@genethomas.be - Het 3CD-album 'omSINGELD' is nu te koop in de betere platenzaak, boekhandel, warenhuis... Digitaal beschikbaar als download en via streaming. "Gene Thomas 2021" op zaterdag 6 november 2021. Info en tickets : www.stadsschouwburg.be en www.teleticketservice.be.

Mocht de zomer van 2020 een normale zomer worden, dan zou je Gene ongetwijfeld aantreffen op heel wat grote podia. De coronaproblematiek beslist daar dit jaar echter anders over. Sinds enkele weken hebben we er ons immers allemaal bij neergelegd dat grote evenementen en bijeenkomsten deze zomer niet zullen kunnen doorgaan. Een gemiste kans voor heel wat Belgische artiesten en dus zullen Gene, fans en publiek al die prachtige nieuwe songs uit 'Liefde voor Muziek' en talrijke grote hits niet live kunnen beleven. "Om deze zomer toch tegemoet te komen aan de vraag naar optredens zijn we de voorbije weken heel creatief beginnen nadenken. De Covid-19 crisis maakt dat we nu vooral willen meedenken met het virus en de beperkingen ervan. We moeten realistisch zijn en inzien dat openbare optredens voor grote groepen mensen een te groot risico voor onze gezondheid inhouden. Een kleine en intieme concertopzet zou dus een mogelijk alternatief kunnen zijn", aldus Gene.De versoepelingen van de regels rond de bestrijding van Covid-19 doen deze dagen mondjesmaat hun intrede. Iedereen verwacht dat we deze zomer toch zullen mogen afspreken met vrienden of familie. Of het nu in groepjes van 10, 20 of meer (of net minder) zal zijn dat zullen de komende vergaderingen van de Nationale Veiligheidsraad nog uitwijzen. Gelukkig heeft een artiest én muzikant als Gene Thomas niet veel nodig om zijn muziek live tot bij de mensen te kunnen brengen : een gitaar, een versterker, uiteraard the man himself en je bent vertrokken. In concreto impliceert een dergelijke akoestische formule slechts een zeer kleine ploeg en weinig materiaal, waardoor de prijs van zo'n optreden plots veel betaalbaarder wordt. Bovendien biedt deze set-up de garantie dat de opgelegde social distancing maatregelen alsook de regels rond hygiëne strikt kunnen worden nageleefd. En zo bestaat er dus toch nog een betaalbaar alternatief voor iedereen die een stukje live-'Liefde voor Muziek' in zijn tuin of woonkamer wil deze zomer."Gene Thomas komt naar uw kot" is een budgetvriendelijke formule, die haalbaar is voor een klein groepje vrienden, een familie of gezin. Gene komt met zijn gitaar en zorgt voor een onvergetelijk optreden dat zeer persoonlijk is en 'dichtbij' zijn publiek, al moet je dat laatste vandaag eerder spreekwoordelijk interpreteren. Uiteraard zullen de geldende maatregelen met betrekking tot Covid-19 op het moment van het optreden worden nageleefd en dienden ze nauwlettend te worden gerespecteerd. Roep het dus nog niet meteen van de daken ! (PADI)"Gene Thomas komt naar uw kot": info en boekingen via het erkend boekingskantoor en via info@genethomas.be - Het 3CD-album 'omSINGELD' is nu te koop in de betere platenzaak, boekhandel, warenhuis... Digitaal beschikbaar als download en via streaming. "Gene Thomas 2021" op zaterdag 6 november 2021. Info en tickets : www.stadsschouwburg.be en www.teleticketservice.be.