Hierin volgen de aanwezigen live een assisenzaak op scène, waar het publiek fungeert als jury en uiteindelijk beslist over schuld of onschuld van de beklaagde. Verteller Bert Verbeke loodst hen door de belangrijkste delen van een assisenproces, nu een webcammoord, via getuigenissen, flash backs en vlijmscherpe pleidooien door Procureur des Konings (Francesca Vanthielen) en de advocaat van de beklaagde (Kürt Rogiers). De intriges die zo aan het licht komen en het vuur waarmee ieder zijn eigen standpunt en overtuiging verdedigt, leidt tot een regelrechte mind fuck voor het publiek.

Het wordt een ruchtmakende zaak. Anne Delorge, een zelfbewuste, knappe, zelfverzekerde jonge vrouw combineert onder de schuilnaam Candy haar hogere studies met een florissant baantje in de prostitutie. Een dubbelleven dat haar bevalt tot ze plots - op een voormiddag - dood voor de webcam wordt aangetroffen. Gewurgd! Vandaag verschijnt Jurgen Casteels voor het Hof van Assisen. Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd de zaak hard te kunnen maken. Eenvoudig? Niet helemaal. In ieder geval : de jury wacht een zware taak. En die jury, dames en heren, hooggeëerd publiek, dat bent U!

Regisseur Frank Van Laecke levert een beklijvend theaterstuk af, samen met zijn negenkoppige sterrencast. De voltallige cast : Jurgen Casteels (klusjesman en beklaagde - Peter Thyssen), Gilles Colin (advocaat - Kürt Rogiers), Veerle Durieux (Procureur des Konings - Francesca Vanthielen), Jef Voorjans (Voorzitter van het Hof - Frans Maas), Filip Daems (eigenaar van Club Afrodite - Manou Kersting), Anne Delorge (alias Candy, webcamgirl - Mira Delbaen) en Robert Delorge (vader van Anne - Carry Goossens).

Woensdag 28 november om 20.30 uur in de Stadsschouwburg van Brugge. Tickets en info : Uitgezonderd.be, 070 691 002.

(PADI)

Hierin volgen de aanwezigen live een assisenzaak op scène, waar het publiek fungeert als jury en uiteindelijk beslist over schuld of onschuld van de beklaagde. Verteller Bert Verbeke loodst hen door de belangrijkste delen van een assisenproces, nu een webcammoord, via getuigenissen, flash backs en vlijmscherpe pleidooien door Procureur des Konings (Francesca Vanthielen) en de advocaat van de beklaagde (Kürt Rogiers). De intriges die zo aan het licht komen en het vuur waarmee ieder zijn eigen standpunt en overtuiging verdedigt, leidt tot een regelrechte mind fuck voor het publiek.Het wordt een ruchtmakende zaak. Anne Delorge, een zelfbewuste, knappe, zelfverzekerde jonge vrouw combineert onder de schuilnaam Candy haar hogere studies met een florissant baantje in de prostitutie. Een dubbelleven dat haar bevalt tot ze plots - op een voormiddag - dood voor de webcam wordt aangetroffen. Gewurgd! Vandaag verschijnt Jurgen Casteels voor het Hof van Assisen. Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd de zaak hard te kunnen maken. Eenvoudig? Niet helemaal. In ieder geval : de jury wacht een zware taak. En die jury, dames en heren, hooggeëerd publiek, dat bent U!Regisseur Frank Van Laecke levert een beklijvend theaterstuk af, samen met zijn negenkoppige sterrencast. De voltallige cast : Jurgen Casteels (klusjesman en beklaagde - Peter Thyssen), Gilles Colin (advocaat - Kürt Rogiers), Veerle Durieux (Procureur des Konings - Francesca Vanthielen), Jef Voorjans (Voorzitter van het Hof - Frans Maas), Filip Daems (eigenaar van Club Afrodite - Manou Kersting), Anne Delorge (alias Candy, webcamgirl - Mira Delbaen) en Robert Delorge (vader van Anne - Carry Goossens).(PADI)