Hij mocht ook de grens oversteken en in Egypte gaan spelen. Hij kreeg ook te horen dat zijn tracks werden gespeeld door niemand minder dan David Guetta, Steve Aoki, Tiesto... BLVCKPRINT was ook voor de derde keer genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards in Brussel. "In 2017 kwam ik voor de eerste keer binnen op plaats 92. Vorig jaar hoopte ik dat te kunnen verbeteren en dat lukte, want ik steeg naar plaats 79. Dit jaar keek ik thuis naar de show. De moed zakte mij in de schoenen toen de cijfers 92 en 79 waren gepasseerd op het scherm. Het leek voor mezelf niet meer haalbaar toen ik al namen als Yves Deruyter, Netsky, Henri Pfr.. zag passeren in de lijst. Op nummer 36 zag ik plots mijn naam BLVCKPRINT staan. Ik was nogal geschrokken, want ik ben maar liefst 43 plaatsen gestegen", glundert BLVCKPRINT uit Roeselare.

"Dit is een eindresultaat dat ik totaal niet had verwacht, maar het zorgde wel voor een grote smile op mijn gezicht. Met nog een druk eindejaarschema voor de boeg kan ik mijn jaar niet beter afsluiten."

(PADI)

Wie staat er voor of na BLVCKPRINT, zie deze lijst : https://awards.redbullelektropedia.be/

Hij mocht ook de grens oversteken en in Egypte gaan spelen. Hij kreeg ook te horen dat zijn tracks werden gespeeld door niemand minder dan David Guetta, Steve Aoki, Tiesto... BLVCKPRINT was ook voor de derde keer genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards in Brussel. "In 2017 kwam ik voor de eerste keer binnen op plaats 92. Vorig jaar hoopte ik dat te kunnen verbeteren en dat lukte, want ik steeg naar plaats 79. Dit jaar keek ik thuis naar de show. De moed zakte mij in de schoenen toen de cijfers 92 en 79 waren gepasseerd op het scherm. Het leek voor mezelf niet meer haalbaar toen ik al namen als Yves Deruyter, Netsky, Henri Pfr.. zag passeren in de lijst. Op nummer 36 zag ik plots mijn naam BLVCKPRINT staan. Ik was nogal geschrokken, want ik ben maar liefst 43 plaatsen gestegen", glundert BLVCKPRINT uit Roeselare."Dit is een eindresultaat dat ik totaal niet had verwacht, maar het zorgde wel voor een grote smile op mijn gezicht. Met nog een druk eindejaarschema voor de boeg kan ik mijn jaar niet beter afsluiten."(PADI)