Animatie & Food

Verenigingen

Doorlopend

Verenigingen uit Harelbeke zorgen de hele dag voor animatie.

Een hongertje? Bij de verenigingen kan je ook terecht voor wat lekkers: soep, croques, verse hamburgers, pannenkoeken, suikerspin, warme wafels,…. Zo steun je meteen ook de lokale vereniging want alle opbrengsten gaan rechtsreeks naar de vereniging!

De Vinyl Mobiel

10:00-12:00

Een mobiele DJ-tafel. Dat is het concept van De Vinyl Mobiel. Een bakfiets vol plaatjes met betekenis van de jaren 50 tot 90. Vraag jouw plaatje met betekenis aan of breng je eigen vinylplaat mee.

Refu-salon

11:00-15:00

Nood aan een nieuwe coupe? Ook dat kan in het dorp van Wim. Abdo en Zair zorgen ervoor dat jij het dorp knapper verlaat dan je bent toegekomen. Hun specialiteit is Resm al hawajeb b alkuet, oftewel gezichtshaar verwijderen met een draad.

Letter Geletterden

12:00-15:00

Muziek zal niet ontbreken in het Dorp van Wim. De fanfareband Letter Geletterden zorgt voor een muzikale namiddag. Een kleine fanfare met een groot engagement. Entertaind worden of zelf entertainen? Beide kan, want de fanfare is een meespeelband. Ook jij kan dus tijdelijk deel uitmaken van de Letter Geletterdenband.

Mobiel labo

13:00-17:00

Benieuwd welke organismen in het water van de plas aan de Gavers zitten? Nieuwsgierig naar de ontleding van de uitwerpselen van de dieren op de Gavers? Bekijk het provinciaal domein van heel dichtbij dankzij het Mobiel Labo. Een expert begeleidt je door de natuur van de Gavers.

Trashbeatz

16:15-17:15

De muzikale dag sluiten we af met de milieuvriendelijke beats van Trashbeatz. Zij gebruiken afval om instrumenten te maken en toerden hiermee al door Europa. Onder het motto reduce, reuse, recycle spelen zij leuke muziek om de dag in stijl af te sluiten. Kom langs en speel zelf mee op de ‘instrumenten’.