De personages bewegen zich op glad ijs in 'De Scheve Schaats' en voor ze het goed en wel beseffen is de situatie niet meer te overzien. Gelukkig voor het publiek want die gaan smullen van de bochten die worden (scheef) geschaatst.

'De Scheve Schaats' is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes en wordt gebracht door een doorwinterde cast: Peter Bulckaen, Leen Dendievel, Katrien Vandendries, Alexander Metselaar en Jeroen Maes.

Een aanrader van formaat voor al wie van een avond schaterlachen houdt! Klik hier voor meer info en bestel je tickets.

De personages bewegen zich op glad ijs in 'De Scheve Schaats' en voor ze het goed en wel beseffen is de situatie niet meer te overzien. Gelukkig voor het publiek want die gaan smullen van de bochten die worden (scheef) geschaatst.'De Scheve Schaats' is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes en wordt gebracht door een doorwinterde cast: Peter Bulckaen, Leen Dendievel, Katrien Vandendries, Alexander Metselaar en Jeroen Maes.Een aanrader van formaat voor al wie van een avond schaterlachen houdt! Klik hier voor meer info en bestel je tickets.