Kijken naar de Rode Duivels op het water? Het kan op het Vijverhof in Wevelgem

Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op het grote scherm op het water van het Vijverhof in Wevelgem. © Foto Vijverhof
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

De wedstrijden van de Rode Duivels volgen op een groot LED-scherm op het water? Het kan op de plas van het Vijverhof in Wevelgem.

Het groot scherm van 15 vierkante meter staat op een ponton in het midden van het water en dat wordt alvast iets uniek. Alles is klaar voor de eerste groepswedstrijd tegen Slovakije, vandaag om 18 uur.

Drijvend podium

“En er is meer, want dj SHUFFLE voorziet de beats vanaf een drijvend podium na de match”, klinkt het bij Laurent Vanneste. “Naast Duivelse lekkere burgers in ‘EK-style’ is er ook een actie met een 10+1 pintjes-deal. Wat we hier een elftal noemen”, lacht Laurent. “De toegang is gratis en er is voldoende parking. We willen inzetten op een andere manier van beleving.”

Stoten de Rode Duivels door naar een volgende ronde, dan zullen ook die wedstrijden te bekijken zijn op het grote scherm. Supporters zijn welkom aan de bar van het Vijverhof of op het strand.

Speciaal wordt het alvast zaterdagavond met de sfeervolle verlichting. Kevin De Bruyne en co spelen dan vanaf 21 uur hun tweede kwalificatiewedstrijd tegen Roemenië.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier