Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor

Na de toespraak van de voorzitter volgde de spelersvoorstelling van Jong Anzegem met daarna de groepsfoto’s. Hier in beeld de nieuwe spelers Derde Provinciale, het bestuur, schepen van Sport Yannick Ducatteeuw (Inzet) en burgemeester Gino Devogelaere (Samenéén). © GV
Gerda Verbeke

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 komt snel dichterbij. De bestuursleden van voetbalvereniging Jong Anzegem beseffen dit zeer goed en stelden al de nieuwe spelers voor derde provinciale voor.

In alfabetische volgorde stelde voorzitter Jan Vandendriessche de nieuwelingen voor. Doelman Lowie Callens (20) woont een kilometer van De 3 Kaven en startte zijn carrière in Ingooigem en vervolgens Wielsbeke. Na een periode in derde amateur in Anzegem, trok hij naar Ingelmunster. Nu komt hij met veel ambitie terug.

Vlakbij stadion

Tiegemnaar Bengt Dejonghe (20) startte zijn voetbalcarrière in Otegem en Avelgem waarna Harelbeke. Nu komt hij over van Kluisbergen en speelde tot vorig seizoen ook bij de Blauwe Haring. Verdediger Milan De Jonghe (17) komt van de provinciale Avelgemse jeugd en woont binnenkort vlakbij het voetbalstadion wat een extra motivatie is.

24 doelpunten

Nick Ennaert (30) voetbalde reeds bij Anzegem, week uit naar Ingooigem en Jong Zulte en komt nu over van tweede provinciale Marke. Jordy Kesteloot (24) komt over van Heestert en doorliep zijn jeugd bij Harelbeke, Kortrijk, Zwevegem en Ingooigem om nu bij Jong Anzegem terecht te komen. Hij was vorig jaar goed voor 24 doelpunten. Jordy Soetens (23) komt van Desselgem en scoorde vorig jaar ook 24 doelpunten.

Geboren en getogen Anzegemnaar Charles Van Marcke (17) startte zijn jeugdopleiding in Anzegem, werd toen weggeplukt door KV Kortrijk om vervolgens de nationale jeugdopleiding in Oudenaarde te volgen.

Eindelijk weer thuis

Cedric Vanrenterghem (27) genoot zijn jeugdopleiding in Zulte Waregem en kwam vervolgens via Anzegem bij de Groene Duivels terecht. “We probeerden hem reeds een tweetal jaar terug naar hier te krijgen, maar nu is hij uiteindelijk weer thuis”, geeft voorzitter Jan Vandendriessche (60) mee.

Jari Verlodt (19) doorliep de jeugdopleiding in Oudenaarde komt over van Drongen. Het is een speler die kan verrassen.

De spelers die overkomen van U21 zijn Quinten Callebaut, Beau Vanrenterghem, Noah Decruyenaere, Gilles Verbeke, Denzel Demeyer, Maxim Verhamme, Remi Van de Maele en Henri Vincke.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier