Charlotte D’Hoore (25) is beste belofte in krachtbal: “Ik zal een tijdje genieten van deze erkenning”

Charlotte D'Hoore. © JV
Redactie KW

De 25-jarige Charlotte D’Hoore is door de krachtballende dames verkozen tot beloftevolle jongere. Ze volgt hiermee de Dudzeelse Celesta Strubbe op.

Charlotte komt uit een echt krachtbalnest. Ze is de derde in een gezin van zeven kinderen. Vader Marc D’Hoore is actief als trainer-coach bij Krachtbal Snellegem, waar ook de zonen Alexander en Maximiliaan spelen.

Hoogste afdeling

Moeder Sandra Vandenbroucke is jeugdverantwoordelijke bij Sint-Michiels, waar ook de zusjes Kathelijne en Victoria en broer Jonathan in de hoogste krachtbalafdeling het mooie weer maken. Grote zus Yasmine ten slotte speelt samen met haar man Michael bij krachtbal Jabbeke.

Verantwoordelijkheid

Charlotte: “Dit jaar speel ik voor het eerst samen met mijn zussen Kathelijne en Victoria in de eerste afdeling. Onze club heeft immers twee damesteams in de hoogste afdeling. Daardoor kreeg ik meer verantwoordelijkheid en dat werd ook door de andere clubs en speelsters opgemerkt. Het leuke is echt wel dat we met onze krachtbalfamilie heel veel samen kunnen trainen en ons leven wordt volledig door onze krachtbalsport beheerst.”

Erkenning

“Deze erkenning is dan ook een prijs voor iedereen met wie ik al samengespeeld heb, maar ook voor mijn teamgenoten en trainers die er een heel seizoen zijn voor ons. Ik denk niet dat er nu nog bijkomende druk zal komen. Ik zal een tijdje genieten van deze erkenning. De U14 waaraan ik training geef waren heel trots op hun coach. Ik weet zeker dat dit ook voor hen een extra motivatie zal zijn om te blijven trainen en zo te groeien in onze mooie sport”, besluit een trotse Charlotte.

(Jan Vanhecke)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier