Unizo organiseert al voor de derde keer het foodtruckfestival

Foodtrucks onder de Brigandsbrug: al twee edities een groot succes! (foto FODI) © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op zaterdag 29 juni organiseert Unizo het derde foodtruckfestival aan de centrumbrug, naast café De Fagot. Er staan 13 foodtrucks, die je smaakpapillen verwennen.

Het wordt een feest voor jong en oud, met heerlijke gerechten, muziek en volop vermaak. Alle gerechten worden aangeboden tegen democratische prijzen, zodat iedereen kan genieten van de diverse smaken. Variërend van hartige lekkernijen tot zoete verwennerijen is er voor ieder wat wils. Ontdek de volledige lijst van standhouders op de Facebookpagina Unizo Ingelmunster en bereid je voor op een heerlijke ervaring. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Brecht en het getalenteerde ensemble Casa Duweau uit Houthulst en Handzame.

Terwijl men geniet van de muziek en het eten, kunnen de kinderen zich uitleven op de springkastelen, die strategisch geplaatst zijn naast de smoothiebar en de ijsverkoper. Ouders kunnen op het terras hun kroost in het oog houden met een verfrissend drankje. Het evenement begint om 16 uur en duurt tot middernacht. Dit geeft iedereen de kans om uitgebreid te genieten van al het lekkers en de gezellige sfeer. Vanaf middernacht is er weer rust, zodat de omgeving geen hinder ondervindt. Dit evenement is milieuvriendelijk. Er zijn voldoende vuilnisbakken voorzien. Unzio vraagt aan alle bezoekers om hier gebruik van te maken en samen de omgeving netjes te houden. Na de succesvolle edities van 2022 en 2023 met een overweldigende opkomst willen ze dit evenaren. Ze hopen zelfs de vorige edities te kunnen overtreffen.

Gratis toegang

De laatste zaterdag van juni is de perfecte gelegenheid om samen te komen onder de Brigandsbrug. Of je nu jong of oud bent, net klaar bent met je examens of bijna vakantie hebt, dit evenement wil je niet missen. En goed nieuws: de toegang tot het festival is gratis. Je betaalt bij de foodtrucks voor het eten en de drank.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier