Jade en Rune van Moving Memories bieden Eerste Hulp Bij je Openingsdans

Jade Vanhaelemeersch en Rune Myny zorgen voor de perfecte openingsdans. © Stefaan Beel
Redactie KW

Jade Vanhaelemeersch (25) en Rune Myny (19) vormen niet alleen een liefdeskoppel, sinds februari zijn ze ook partners bij Moving Memories, een start-up waarmee ze koppels helpen bij hun openingsdans.

De openingsdans is hét moment waarnaar iedereen uitkijkt tijdens een huwelijksfeest. Fijn als je kan dansen, maar wat als dat niet zo goed lukt? Of als je eens iets speciaals wil doen?

Sinds februari kan je aankloppen bij Moving Memories. “Het idee is ontstaan toen we een tweetal bevriende koppels begeleid hebben bij hun openingsdans”, begint Jade Vanhaelemeersch. Samen met haar vriend Rune Myny geeft ze dansles bij Hypnosis Dance Academy, maar nu zijn ze hun eigen bedrijfje opgestart. “Wij werken volledig op maat van het koppel. In een verkennend gesprek bespreken we welke muziek ze willen, óf en hoeveel danservaring ze hebben en wat ze precies willen bereiken”, vult Rune aan. “Wij zijn er voor koppels met enige danservaring die willen uitpakken met een spectaculaire openingsdans, maar ook voor koppels zonder ervaring die een mooie dans willen brengen.”

Volledige choreo

Het koppel biedt verschillende pakketten aan: “Dat gaat van 1 tot 6 uur dansles, van enkele bijsturingen tot het uitwerken van een volledige choreografie. Wij staan open voor elk voorstel, al zal een openingsdans in flamencostijl wel een uitdaging zijn voor ons”, lacht Jade.

Met hun concept zijn ze uniek in de regio. “Je kan wel dansles volgen bij bestaande dansscholen, maar dan spreken we meteen over een hele reeks. Wij focussen echt op die ene dans. Doordat wij hen bovendien met twee begeleiden, kan het koppel zich ook perfect aan ons spiegelen.”

Heb je trouwplannen en kan je wel wat hulp gebruiken bij je openingsdans, surf dan naar www.movingmemories.be. Wacht niet te lang en contacteer hen best enkele maanden voor het trouwfeest.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier