Drie dagen feest in café De Kletsekop in Koekelare: “We geven er een echte knal op”

Danny Debruyne en Nancy Arickx hebben een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld. © Foto Coghe
Sabine Van Eynde
Sabine Van Eynde Medewerker KW

In café De Kletsekop, gelegen in de Lekestraat in De Mokker, barst het feest los op 12, 13 en 14 juli. De uitbaters, Danny Debruyne en Nancy Arickx, hebben een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld dat voor ieder wat wils biedt.

Het feest begint met een smakelijke start op vrijdag 12 juli om 19 uur met een diner van beenham met groentjes en frietjes, alles voor de democratische prijs van 19 euro. Vooraf inschrijven is verplicht om verzekerd te zijn van een plaats. De avond gaat verder met een solo special optreden om 20 uur, gevolgd door een dj die vanaf 22 uur de sfeer naar ongekende hoogtes zal brengen. De toegang is gratis. Iedereen is welkom om mee te komen feesten.

Heerlijke maaltijden

Op zaterdag kan je vanaf 10 uur tot 18 uur deelnemen aan een keuzekaarting. Tussendoor kunnen de bezoekers genieten van heerlijke maaltijden op het zonnige terras, met keuze tussen penne bolognese of een smaakvolle carbonara. Voor de zoetekauwen zijn er verfrissende ijsjes beschikbaar. ‘s Avonds is het tijd om de stembanden te smeren, want dan begint de karaokeavond om 20 uur. Danny lacht: “Dan zal het feest echt wel losbarsten. Of je nu zangtalent hebt of niet, het maakt niet uit, alles draait om plezier maken en samen zingen. Zondag, de laatste dag van het feest, begint al erg vroeg om 6 uur met een rommelmarkt die doorgaat tot 18 uur. De deelnamekosten bedragen slechts 1 euro. De rommelmarkt strekt zich uit over de Ommegangstraat, Kleine Assestraat en Lekestraat. Inschrijven kan via telefoon op 0474 04 16 49 of via e-mail naar r-maes@hotmail.com. Ik zorg voor een zomerbar aan de straatkant voor het café en vanaf 8 uur zendt Radio Kompas drie uur lang live muziek uit.”

Aperitief in de hand

“Het hoogtepunt van de dag is het aperitiefconcert onder leiding van De Alfredo’s. Met een aperitief in de hand en een kruidige barbecueworst erbij, kan je genieten van heerlijke muziek en een fijne afsluiting van een fantastisch feestweekend”, vervolgt Nancy. “Met drie dagen vol eten, muziek, spelletjes en plezier belooft dit evenement in café De Kletsekop een waar knalfeest te worden dat je niet wilt missen”, besluit Danny vol enthousiasme.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier