Dreamland verhuist en heropent op 29 juni in Roeselare

Het team van Dreamland Roeselare: Trui Hoorne, Lisa Vanderstichele, Vicky Dever, Elke Thielemans en Ritsu Vandewalle. © Stefaan Beel
Redactie KW

Dreamland neemt op zaterdag 29 juni zijn intrek in de Brugsesteenweg 353 in Roeselare, en dat wordt gevierd. Door de verhuizing is Dreamland er sinds maandag eventjes tussenuit.

“Op 1 oktober 2023 werd DreamLand NV voor 75 procent overgenomen door ToyChamp. Colruytgroup behoudt 25 procent van de aandelen”, vertelt Sébastien Cozza, directeur verkoop en logistiek. “Begin 2024, door het faillissement van Fun, heeft ToyChamp de opportuniteit gezien om ook het merk Fun en een paar van de goeie vestigingen van de Fun-winkels over te nemen.”

“Er werden negen winkels van Fun overgenomen. Zes zijn ToyChamp geworden en drie Dreamland. Voor Dreamland gaat het over de vestigingen in Veurne, Roeselare en Mechelen, waar de vorige situatie van de Dreamland-winkels niet ideaal was. Voor Roeselare krijgen we de opportuniteit om naar het Mammoet Center te gaan, waar de commerciële situatie veel beter is dan op de Noordlaan.”

Door de verhuis neemt Dreamland Roeselare sinds maandag een korte pauze om zich voor te bereiden op de heropening op 29 juni op de gloednieuwe locatie in de Brugsesteenweg 353.

Feestelijke dag

Dreamland nodigt iedereen uit om samen met hen te feesten op deze bijzondere dag met leuke activiteiten en animatie voor jong en oud.

Van 10 tot 11 uur is er een meet and greet voor de Playmobilfans. Van 11 tot 16 volgt er een meet and greet met Super Mario. Vanaf 16 uur tot 17 uur is er opnieuw een uur meet and greet voor de Playmobilfans.

Het DreamTeam voorziet allerhande leuke activiteiten tussen 10 en 13 uur en tussen 14 en 17 uur. Van glittertattoos, grime en popcorn tot een goochelaar en fotograaf. Ook is er de hele dag door een springkasteel. En van 29 juni tot en met 6 juli maak je kans op magische speelsets. (RV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier