Hectaar ontwikkelt duurzaam woonproject in Vosseslag

Hectaar lanceert een bouwproject in de Vosseslag op wandelafstand van het strand. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Projectontwikkelaar Hectaar uit Roeselare kreeg recent groen licht voor de realisatie van een nieuwbouwproject op wandelafstand van het strand. Een oude villa aan de Batterijstraat maakt plaats voor tien energiezuinige woningen.

Het nieuwbouwproject, bestaande uit vier alleenstaande en zes halfopen woningen, bevindt zich op wandelafstand van het strand aan de Batterijstraat in Vosseslag (Klemskerke). Elke woning zal over een eigen garage of carport beschikken en er worden voldoende parkeerplaatsen aangelegd voor bezoekers.

Geen fossiele brandstoffen

De nadruk ligt op duurzaamheid en een harmonieuze integratie met de natuurlijke omgeving, inclusief ruimte voor water en groene zones. Er wordt ook bewust geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Alle woningen worden voorzien van warmtepompen en vloerverwarming, wat bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig leefklimaat.

“De toekomstige bewoners zullen dus niet alleen van een lagere energierekening genieten, maar ook hun steentje bijdragen aan een duurzame toekomst”, klinkt het bij Hectaar. Naast de privétuin bij elke woning, wordt er een ruime groene zone ingericht voor natuurlijke waterinfiltratie. Conform het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP) wordt voor elke woning een hoogstammige boom geplant, naast een aantal bestaande bomen die behouden blijven.

Slimme investering

“Dankzij de uitstekende ligging en duurzame opzet, zijn deze woningen niet alleen ideaal als nieuwe thuis maar ook als slimme investering. Hectaar garandeert inflatiebestendige inkomsten met een vaste projectprijs vanaf de start. Kopers kunnen het interieur volledig naar eigen smaak inrichten volgens het lastenboek of kiezen voor volledige ontzorging door de expertise van Hectaar. Zodra je investeringspand woonklaar is, gaat Hectaar gratis op zoek naar jouw eerste huurder, wat zorgt voor een snelle en zekere opbrengst en de nodige ontzorging”, klinkt het.

De werkzaamheden voor dit nieuwe woonproject beginnen eind dit jaar met de aanleg van infrastructuur, de bouw van de woningen is voorzien voor begin volgend jaar.

Voor de verkoop kan je contact opnemen met Vastgoed Depauw via info@vastgoed-depauw.be of 050 66 26 63.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier