Sofie eert grootmoeder met Studio Hilda

Een bedrijf dat zijn merk in de kijker wil zetten op kanalen als Facebook, Instagram en Tiktok is bij Studio Hilda aan het goede adres. © NV
Nicolas Verhaeghe
Nicolas Verhaeghe Medewerker KW

Bedrijven in Groot-Menen en omstreken die qua optimalisatie van hun marketingstrategie met de handen in het haar zitten, mogen opgelucht ademhalen. Sofie Marey biedt met Studio Hilda hulp.

“Ik werkte al in bijberoep voor bedrijven, als freelance digital marketing consultant. Nu heb ik de grote stap gezet om dat als zelfstandige verder te zetten”, vertelt Sofie. “Ik toon aan dat de kracht van sociale media, zoekmachine-optimalisatie en digitale campagnes zeer belangrijk is voor de ontplooiing van een onderneming.”

Studio Hilda staat dus vooral voor het smeden van betekenisvolle relaties en het vertellen van boeiende verhalen. “Ik streef ernaar een waardevol klankbord te zijn voor mijn klanten. Mijn doel is nieuwe inzichten te bieden, onontdekte paden te verkennen en te zorgen voor optimalisaties in marketingstrategieën. Ik druk er uiteraard ook graag mijn eigen stempel op. Ik werk toch nog graag samen met de klant voor de uitwerking van zijn visie en ideeën”, zegt Sofie.

Een bedrijf dat zijn merk in de kijker wil zetten op kanalen als Facebook, Instagram, Tiktok, Pinterest én ook Google Ads, is dus bij Studio Hilda aan het goede adres. “Digitale marketing verwijst naar het gebruik van online kanalen en technologieën om producten of diensten te promoten. Het omvat onder andere sociale media, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en contentmarketing”, legt Sofie uit.

Fantasie

De onderneemster heeft haar moderne strategieën gecombineerd met de tijdloze principes en ideeën van haar grootmoeder Hilda.

“Mijn grootmoeder was een heel belangrijke persoon in mijn leven. Haar tomeloze en fantasierijke verhalen van vroeger zijn vandaag een bron van inspiratie. Ze zou heel fier zijn op mij. Mijn onderneming heet dan ook Studio Hilda, als eerbetoon aan haar.”

De passie voor digital marketing combineert Sofie met een meer dan leuke hobby, namelijk Fieco. “Ik maak samen met mijn vriend allerlei kaarsen en decoratieartikelen. Alles is handgemaakt en op maat van de klant. Het is voor mij vooral een artistiek uitlaatklep, naast mijn ‘digitaal’ hoofdberoep, en erg fijn om samen met mijn vriend te doen”, lacht Sofie.

www.studiohilda.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier