Natasha (40) opent de deuren van trimsalon Lyly-Lou in Ichtegem: “Ik hou enorm veel van dieren”

Hondentrimsalon Lyly-Lou is de nieuwe zaak van Natasha Bundervoet. © Foto Coghe
Emmy Dens
Emmy Dens Medewerker KW

Sinds vandaag, maandag 1 juli, kan je met je trouwe viervoeter terecht bij trimsalon Lyly-Lou voor een was- en/of knipbeurt. Natasha Bundervoet (40) opende haar nieuwe trimsalon op het Dr. Bruwierplein in Ichtegem.

Natasha woonde al in alle drie de deelgemeenten, en woont sinds september 2023 op het Dr. Bruwierplein. Ze is getrouwd met Andy Vandooren (37 en zelfstandig aannemer van schilderwerken) en mama van Catelynn (11) en Lyan (9). Ze volgde een kantooropleiding en ging na het behalen van haar diploma aan de slag bij de inmiddels gesloten bakkerij Gadeyne in de Zuidstraat. Daarna ging ze werken bij haar vader, die al meer dan 15 jaar de Carrefour Express aan het station in Brugge uitbaat.

Natasha: “Ik zocht een nieuwe uitdaging, en aangezien ik heel veel van dieren houd we hebben zelf drie chihuahua’s en twee paarden heb ik niet lang getwijfeld. Ik besloot in bijberoep een trimsalon te openen, wel enkel voor honden.”

Opleiding en stage

Natasha volgde een opleiding via afstandsonderwijs en liep nadien zes maanden stage. Daarna was het enkel nog wachten op de inrichting van het salon om van start te kunnen gaan.

“Ook over de naam van het salon moest ik niet lang nadenken”, zegt Natasha.” De dubbele ‘ly’ verwijst naar de namen van de kinderen, de ‘lou’ is een afkorting van de naam van een van onze drie chihuahua’s, Balou”, legt ze uit.

Natasha kiest er bewust voor om enkel met honden te werken. “Katten, cavia’s, konijnen … heel veel mensen laten hun huisdieren graag eens mooi verzorgen maar dat zijn toch allemaal specialisaties op zich. Ik richt me enkel op honden, en alle rassen zijn welkom”, klinkt het.

“Ik heb tot nu toe enkel publiciteit gemaakt via mijn eigen Facebookpagina en via het bussen van flyers, maar krijg al behoorlijk wat respons”, klinkt het enthousiast. “Ik werk enkel op afspraak, en voorlopig lukt het nog om te combineren met mijn gewone werk. Maar dat zullen we na een tijd moeten evalueren”, besluit ze.

Trimsalon Lyly-Lou, Dr. Bruwierplein 2, Ichtegem. Enkel open op afspraak via 0474/74.85.45.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier