Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

Annelies Thomaes en haar partner Simon Ronse in hun tweede ijssalon in Westende-Bad. © PG
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.

“Roomijs Missault is al jarenlang een bekende naam, vooral in de horecawereld. Dit dankzij onze kwaliteit en de ruime keuze aan ambachtelijk roomijs en sorbets”, vertelt Annelies Thomaes enthousiast. “Bij Missault wordt alles nog met pure ingrediënten én op ambachtelijke wijze in Brugge gemaakt, volgens de recepten van 1945.”

De populariteit van het eerste ijssalon in Middelkerke was meteen duidelijk. IJsliefhebbers waardeerden de keuze uit meer dan dertig smaken, waaronder unieke sorbets zoals kokosnoot, groene appel en cavaillon. “Onze vanille, gemaakt met echte bourbon vanillestokjes, blijft de favorie”, aldus Annelies. “Maar ook specifieke smaken zoals dark stracciatella, crunchy hazelnoot, cookie dough, rum rozijnen en amarena-kers hebben veel fans.”

Vertrouwen

Simon Ronse vult aan: “We merkten dat er afgelopen zomers veel vaste klanten speciaal van Westende naar Middelkerke wandelden voor ons ijs. Dat gaf ons het vertrouwen om ook in Westende een ijssalon te openen. We zijn ontzettend blij dat we nu ook daar onze heerlijke ijsjes kunnen aanbieden.”

Het nieuwe ijssalon in Westende is elke dag geopend van 13 tot 22 uur tijdens de zomermaanden. “Voor de liefhebbers van ambachtelijk ijs is Missault een plek die je zeker niet mag missen. Kom langs en ontdek zelf waarom Roomijs Missault al sinds 1945 een begrip is in de wereld van ijs”, besluit Annelies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier