iPhone-herstelservice in voormalig pand Bensport: “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien”

Emiel Golsteyn, Robin Bakker en Gauthier Top van iPhone-herstelservice Kraks. © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

De iPhone-herstelservice Kraks, sinds 2011 gevestigd in de Smedenstraat, verhuisde onlangs naar een pand in de Dampoortstraat waar voorheen de winkel Bensport gevestigd was. “Deze nieuwe locatie geeft ons de ruimte om nog te groeien”, zegt zaakvoerder Gauthier Top.

Op 5 en 6 juli nodigt Gauthier Top van iPhone-herstelservice Kraks klanten en toekomstige klanten uit voor een feestelijk openingsweekend in de nieuwe locatie van de zaak, namelijk de Dampoortstraat 207. Zijn timing is alvast goed, want de straat en de hele buurt werden nog maar recent heraangelegd. “Het verhaal van mijn iPhone-herstelservice begon in 2011 in een ruimte boven de kaaswinkel van mijn ouders in de Smedenstraat, De Kaasbolle. In 2013 vestigden we ons dan in het pand boven Atelier Cocteau, ook in de Smedenstraat”, zegt zaakvoerder Gauthier Top. “iPhone Herstelservice Brugge werd vorig jaar gerebrand en kreeg de naam Kraks, een verwijzing naar een krak zijn in zijn vak”, en dat zijn geen loze woorden, want onze kraks kennen Apple-toestellen vanbinnen en vanbuiten. Naast het verzorgen van reparaties zijn we ook een Apple Authorised Reseller. Zo verdelen we het volledige Apple assortiment met alle bijhorende accessoires.” Het gaat dus niet alleen om iPhones, maar ook om iPads, MacBooks en iMacs.

Openingsweekend

“Op 17 juni openden we dan onze deuren op de nieuwe locatie in de Dampoortstraat. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of te voet en er is parking voor de deur. Het volledig vernieuwde pand, waar voorheen de bekende winkel Bensport gevestigd was, is het resultaat van een jaar hard werken en verbouwen”, gaat Gauthier verder. “Deze nieuwe locatie geeft ons alle ruimte om te groeien en biedt ons de flexibiliteit om in te spelen op de wensen van de klanten.” Tijdens het openingsweekend op 5 en 6 juli krijgen alle bezoekers een hapje en een drankje en kun je een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijf.”

Info: www.kraks.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier