IJsboerke opent allereerste kiosk in onze provincie

Vlnr. Femke Verbaeten, Jef Segers, Stephanie Van Hooghten, Hendrik Colpaert en Micheline Van Looveren. © KDS
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Dinsdagvoormiddag opende IJsboerke in Ring Kortrijk officieus hun allereerste IJsboerke-kiosk in de provincie. In de vooravond werd de Kiosk officieel geopend door zaakvoerder Stephanie Van Hooghten. “Tot en met eind juni krijgen alle kopende klanten een gratis topping op hun pannenkoek, ijsje of wafel.” Het is een nieuw concept van IJsboerke.

Met IJsboerke heeft Ring Kortrijk er een nieuwe shop bij. De nieuwe shop is de IJsboerke-kiosk onder de noemer ‘Plezier van hier”, de slogan van IJsboerke’, in een realisatie van Big, wat staat voor Belgian Icecream Group. Vanaf nu kan je in het winkelcentrum genieten van Belgisch roomijs, pannenkoeken, wafels, milkshakes, donuts, smoothies en (ijs)koffies. Tussen de officieuze opening om 10 uur en de officiële opening om 17.30 uur mocht iedereen die zin had een gratis ijsje proeven en daarnaast konden de bezoekers en de kinderen prijzen winnen via het ‘Rad van Plezier’. Onder meer balpennen, een extra bolletje ijs, een extra topping, een authentieke Frisko, een rubberen balletje IJsboerke en een IJsboerkepet.

Vaste waarde

“De kiosk is een concept van Big en IJsboerke. We zijn enthousiast. Onze nieuwste winkel openen in een prachtige setting en het innoverend karakter van Ring Kortrijk, is bijzonder. Dit ligt in het verlengde van waar IJsboerke voor staat: kwaliteit en heerlijke momenten voor iedereen creëren in een mooi kader. We kijken er erg naar uit om de inwoners van Kortrijk en omstreken in het winkelcentrum te verwelkomen. Onze shop in thuishaven Tielen en de take-out shop Shop Eat Enjoy in Wijnegem zijn al jaren een vaste waarde. In Kortrijk zal dit ook lukken”, zegt Jef Segers, commercieel manager Benelux van Big, de vlag waaronder IJsboerke vaart.

“Het gratis ijsje en ons ‘Rad van Plezier’ was een succes maar dit is nog niet alles: nog tot en met eind juni krijgen alle kopende klanten een gratis topping op hun pannenkoek, ijsje of wafel”, besluit zaakvoerder Stephanie Van Hooghten. “We zijn ervan overtuigd dat dit nieuw concept, een vaste IJsboerkekiosk, een succes wordt binnen de omgeving van Ring Kortrijk”, zegt Managing directeur Henrik Colpaert. “De kiosk is te vinden op niveua+1 in Ring Kortrijk, naast de ingang van Lunch Garden en Ingang 2. De shop is elke weekdag open van 10 tot 19 uur, op zaterdag van 9.30 tot 19 uur ”, duidt Micheline Van Looveren, marketing- en communicatiespecialist bij IJsboerke.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier