Conceptstore Boutique Ensemble opent de deuren in Brugge: “Unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap”

Bij Boutique Ensemble vind je de producten van 21 creatievelingen: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij en juwelen. V.l.n.r.: Ingrid Hertveldt, Stijn Coens, Claire Oorlynck, en Julie Oorlynck. © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

In de Noordzandstraat 77 in het centrum van Brugge opende conceptstore Boutique Ensemble de deuren. Onder impuls van een groepje Loppemse ondernemers vind je er de producten van 21 creatievelingen: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij en juwelen.

Boutique Ensemble is het geesteskind van Ingrid Hertveld (54) en Stijn Coens (43) van het bedrijfje Created – dat in textielbedrukking doet – en Julie Oorlynck (34), Claire Oorlynck (28) en Matthias Savels van zwangerschapskledij Marie Alice.

Lokale ondernemers

Alle initiatiefnemers hebben gemeen dat dat ze uit Loppem afkomstig zijn. “Het idee voor de zaak ontstond vanuit de behoefte om lokale ondernemers een platform te bieden. We willen hierbij diverse creatieve talenten onder één dak plaatsen”, zegt Matthias Savels. In Boutique Ensemble komen dus diverse ondernemers samen om de winkel tot leven te brengen.

“Het resultaat is een veelzijdig aanbod aan producten en cadeautips”

“Het resultaat is een veelzijdig aanbod aan producten en cadeautips: van kaartjes en kaarsen tot keramiek, zwangerschapskledij, juwelen, babykledij en kraamcadeaus. Elke hoek van de winkel vertelt een eigen verhaal, dankzij de unieke bijdragen van verschillende lokale ondernemers”, klinkt het verder nog bij de uitbaters.

21 creatievelingen

“De kracht van Boutique Ensemble ligt in samenwerking, zoals de naam al zegt. Samen staan we er, iedereen met zijn eigen unieke ontwerpen gemaakt vol passie en vakmanschap.” Intussen zijn er 21 creatievelingen betrokken bij dit nieuwe initiatief in het handelscentrum van Brugge.

Wie als ondernemer interesse heeft om deel uit te maken van Boutique Ensemble, moet niet aarzelen om contact op te nemen met de uitbaters. “We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met lokale ondernemers die hun unieke producten aan een breder publiek willen presenteren. Samen maken we de winkel nog meer speciaal en boeiend”, geeft Matthias Savels nog mee.

Info via: conceptstorebrugge@gmail.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier