Minivoetballers organiseren comedyavond in Veurne

Na Freddy De Vadder, vorig jaar, is het nu de beurt aan Yannick Noben en Ygor. © GF
Wouter Verheecke
Wouter Verheecke Medewerker KW

Komende vrijdag, 21 juni, pakken de minivoetballers van Mercator Sport 90 uit met hun tweede comedyavond in Furnevent in Veurne. Yannick Noben en Ygor zijn de grappenmakers van dienst. Voor en na hun shows kan je terecht in de afterworkbar.

Elke week spreken de minivoetballers van Mercator Sport 90 af om een balletje te trappen in de Veurnse sporthal. “Omdat er ook naast het veld plaats is voor een lach en een traan besloten we vorig jaar een comedyavond in te richten”, zegt Koen De Vriendt.

West-Vlaams

Toen zakte Bart Vanneste alias Freddy De Vadder af naar Furnevent. Nu ontvangen de sportvrienden Yannick Noben en Ygor, het alter ego van Filip Haeyaert. De avond wordt aaneen gepraat door Claude Willaert. “Zo kleurt de affiche volledig West-Vlaams. Yannick is weliswaar een Limburger, maar hij deed zijn legerdienst in Brugge. Filip komt uit Poperinge en Claude uit Koksijde”, weet Koen.

Afterwork

De eerste show start om 20 uur. De bar is evenwel al geopend vanaf 16.30 uur. “Bovendien zullen er ook een pasta- en friettruck aanwezig zijn. Zo kan je rechtstreeks van het werk naar Furnevent afzakken en hoef je niet naar huis om te eten”, klinkt het nog.

Ook na afloop, rond 22 uur, kan je zonder ticket in de ‘open bar’ terecht.

Tickets

Inkomkaarten voor de optredens kosten 20 euro. Er zijn nog tickets verkrijgbaar bij Aveve in Veurne of bij Rodeo in Koksijde. Ook online kun je die bestellen, via de link op de Facebookpagina van Mercator Sport 90.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier