Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan

Gallery director Jerôme van den Bergh. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Vision XR Gallery van Niels Soete pakt van donderdag 20 tot zondag 23 juni uit met een uniek kunstgebeuren, met als hoogtepunt een liveshow door Eddy Maniez op vrijdagavond.

Deze 55-jarige in Grasse geboren plastisch kunstenaar en autodidact staat bekend om zijn innovatieve sculpturen met siliconen stippen en Swarovski-kristallen. Zijn inspiratie haalt hij bij de dierenwereld: Maniez was twintig jaar actief als boswachter.

Exclusieve kijk

“Het hele weekend lang bieden we een exclusieve kijk in het creatieve proces van de kunstenaar, waarbij hij op vrijdagavond live een van zijn creaties zal voltooien. Een primeur voor De Haan, we geloven dan ook dat het veel interesse zal wekken bij zowel de kunstliefhebber als de lokale gemeenschap”, zegt Jerôme van den Bergh, directeur van de kunstgalerie. Vision XR Gallery opende een dikke vier jaar geleden de deuren in de Marktstraat 9, en staat voor een vernieuwende kunstbeleving. De focus ligt op contemporary en streetart. “Elke expositie is een onvergetelijke ervaring”, klinkt het.

Inschrijven kan via de website van de galerie: www.visionxrgallery.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier