Ostend Beach Festival nodigt buren uit voor rondleiding en buurtfeest

De 15de editie van Ostend Beach Festival belooft een onvergetelijke editie te worden met meer dan 100 (inter)nationale artiesten op vier podia, verspreid over drie dagen. © gf
Redactie KW

In aanloop naar het Ostend Beach Festival 2024 nodigen de organisatoren op donderdag 11 juli vanaf 14 uur alle omwonenden uit voor een exclusieve kennismaking met het festivalterrein onder het genot van een drankje. Bovendien krijgen de buurtbewoners gratis toegang tot het festival Summerlove, dat dezelfde dag om 16 uur van start gaat. Buurtbewoners worden persoonlijk per brief uitgenodigd.

“We willen onze dankbaarheid tonen aan de lokale gemeenschap die ons jaar na jaar ondersteunt. Door de omwonenden uit te nodigen voor een drankje en een rondleiding hopen we hen een unieke blik te geven op wat er allemaal bij het organiseren van zo’n groot evenement komt kijken. Het is voor ons belangrijk om een goede band met de buurt te onderhouden en hen te laten zien hoe we hun omgeving respecteren”, vertellen organisatoren Jan Mortelmans en Kevin Beirens van Ostend Beach Festival.

Muziek, veiligheid en beleving

De 15de editie van Ostend Beach Festival belooft een onvergetelijke editie te worden met meer dan 100 (inter)nationale artiesten op vier podia, verspreid over drie dagen. Bezoekers kunnen uitkijken naar optredens van topacts zoals Armand Van Helden, Eli Brown en een unieke Daft Punk tribute show door ROBOT ROCK ALIVE.

De verkoop voor deze jubileumeditie loopt alvast als een trein! Met een focus op veiligheid en beleving blijft Ostend Beach Festival een voorloper in de festivalindustrie. Het festival blijft zich inzetten om een veilige en plezierige omgeving te creëren voor alle bezoekers.

Duurzame mobiliteit

Ostend Beach Festival zet sterk in op duurzame mobiliteit door een breed scala aan vervoersopties aan te bieden. Voor 18 euro kunnen bezoekers met een speciaal nachttreinaanbod van de NMBS vanuit Oostende, Brugge, Aalter, Drongen en Gent-Sint-Pieters veilig terugkeren na het festival.

Daarnaast biedt de Event Shuttle Bus comfortabele ritten vanuit diverse steden, terwijl de Get Driven-dienst professionele chauffeurs inzet voor persoonlijke vervoeropties.

Lokale bezoekers kunnen gebruikmaken van een ruime fietsenparking op het Zeeheldenplein,en De Lijn voorziet in nachtbusdiensten en kusttrams voor gemakkelijke toegang tot het festivalterrein.

Ostend Beach vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli op het Klein Strand. Tickets en de volledige line-up: www.ostendbeach.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier