Open mic en vrij podium ‘BOENK’ keert terug naar HOF: “Voor al wie z’n ding wil doen”

Of ben je lid van een beginnende band? Wil je graag jouw act eens met een echt publiek testen? Dan is BOENK er voor jou © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Wil je jouw eerste stappen op het podium wagen of ben je al een doorgewinterd artiest? Grijp je kans en schrijf je in voor ‘BOENK’. Het open mic en vrij podium concept gaat door op het buitenterras aan het Conservatoriumplein op woensdag 26 juni vanaf 19 uur.

Conservatorium Kortrijk, Quindo Medialab, Muziekcentrum Track en Muziekcafé HOF organiseren samen BOENK. “Voor al wie z’n ding wil doen! Muziek, dans, verhaal, comedy, experiment, … doe je stoute schoenen aan en spring op dat podium of kom sowieso meegenieten van alle acts en artiesten”, zegt Bart De Wildeman. “Voor deze editie hebben we al heel wat heerlijks in petto: singer-songwriters in kwadraat, een spiksplinternieuw folk trio, klassiek met een vleugje modern, experimenteel theater, poëzie van een stille dichter, twee heerlijke drag queens, een verdwaalde pianist en een heuse battle tussen twee geroutineerde drummers.”

Alle acts krijgen in ruil een gemonteerd filmpje van hun act gefilmd met een vaste en een vrije camera, goede geluidskwaliteit en achteraf gemonteerd door Quindo Medialab medewerkers.

Heb je zin om mee te doen met BOENK, neem contact met bart.de.wildeman@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier