Dit is een familierestaurant in elke zin van het woord. Marianne Pauwaert is de chef-kok van dienst. Haar broer Marino en haar moeder Nicole Witgeers verwelkomen je in het restaurant. En ze doen dat op zo'n hartelijke manier dat je je meteen een deel van de familie voelt. Bovendien zorgt een aparte speelruimte ervoor dat kinderen zich hier ook meteen thuis voelen.

De hoofdrol is in Tijdok voor vis weggelegd. Je hoeft enkel de straat over te steken en je zwemt in de Noordzee. Voor Marianne is dat de gedroomde moestuin. Ze groeide op tussen de vis. Ze stamt uit een redersfamilie en kwam na haar koksopleiding ook in de familiezaak terecht. Toen de rederij werd verkocht, startte de familie samen een visrestaurant op de plaats waar de vis normaal aan wal komt. Marianne werkt uitsluitend met vis die door Belgische reders in de Noordzee wordt gevangen.

De meest verse vis komt op ons bord en Marianne weet die op een perfecte manier te bereiden. We kiezen voor de specialiteit van het huis: bouillabaisse. Omdat we ook nog die andere specialiteit willen proeven, kiezen we de vissoep als voorgerecht. Ze is heerlijk pittig en de mooie moten vis een tongrolletje, rode poon en vlaswijting zwemmen in de soep. Perfect gegaard, geen evidentie in dergelijk gerecht. Twee toastjes met rouille en kaas maken het gerecht af.

En dan moet die andere specialiteit nog komen: de Zeebrugse aardappel. Een uit de kluiten gewassen polderaardappel, gevuld met puree, krijgt het gezelschap van meer garnalen dan ik ooit samen op een bord heb gezien. Aan de overkant komen smeuïge garnaalkroketjes en een perfect gebakken tarbot. De vis is lekker op smaak en de saus is bijna overbodig. De porties zijn hier gul en hartelijk, net zoals de lach van Marianne, Marino en Nicole.

Dit is een familierestaurant in elke zin van het woord. Marianne Pauwaert is de chef-kok van dienst. Haar broer Marino en haar moeder Nicole Witgeers verwelkomen je in het restaurant. En ze doen dat op zo'n hartelijke manier dat je je meteen een deel van de familie voelt. Bovendien zorgt een aparte speelruimte ervoor dat kinderen zich hier ook meteen thuis voelen.De hoofdrol is in Tijdok voor vis weggelegd. Je hoeft enkel de straat over te steken en je zwemt in de Noordzee. Voor Marianne is dat de gedroomde moestuin. Ze groeide op tussen de vis. Ze stamt uit een redersfamilie en kwam na haar koksopleiding ook in de familiezaak terecht. Toen de rederij werd verkocht, startte de familie samen een visrestaurant op de plaats waar de vis normaal aan wal komt. Marianne werkt uitsluitend met vis die door Belgische reders in de Noordzee wordt gevangen.De meest verse vis komt op ons bord en Marianne weet die op een perfecte manier te bereiden. We kiezen voor de specialiteit van het huis: bouillabaisse. Omdat we ook nog die andere specialiteit willen proeven, kiezen we de vissoep als voorgerecht. Ze is heerlijk pittig en de mooie moten vis een tongrolletje, rode poon en vlaswijting zwemmen in de soep. Perfect gegaard, geen evidentie in dergelijk gerecht. Twee toastjes met rouille en kaas maken het gerecht af. En dan moet die andere specialiteit nog komen: de Zeebrugse aardappel. Een uit de kluiten gewassen polderaardappel, gevuld met puree, krijgt het gezelschap van meer garnalen dan ik ooit samen op een bord heb gezien. Aan de overkant komen smeuïge garnaalkroketjes en een perfect gebakken tarbot. De vis is lekker op smaak en de saus is bijna overbodig. De porties zijn hier gul en hartelijk, net zoals de lach van Marianne, Marino en Nicole.