TOGH
...

"Eveneens in Ieper maar misschien beter bekend als hotel is Ariane. De gerechtjes in het bijhorende restaurant zijn heel lekker. Een diverse keuken met echt van alles op de kaart. Het is gezellig zitten in het centrum van Ieper. Ze hebben ook een tof nieuw concept: The Table. Per gerecht is er een tafel die voor je schuift met passende wijnen voor erbij en waarbij met bewegende beelden het verhaal verteld wordt van wat je eet en drinkt."www.ariane.be"Ik woon zelf in de omgeving van Kortrijk. Daar heb je in de buurt van de Broeltorens Va et Vient. Chef-kok Matthias Speybrouck werkte vroeger in In De Wulf van Kobe Desramaults, vandaar dat ik hem ken. Het interieur van Va et Vient is strakker, wat ik wel mooi vind. Je kan er ook aan de toog een iets snellere hap eten. Tof vind ik dat er geen kaart is. Je kan wel kiezen hoeveel gerechtjes je wilt, maar niet welke. Je wordt dus telkens verrast."www.vaetvient.be