Wouter Meeus
...

"Het Tomme Goed in Tielt is een van mijn favorieten omdat je als klant de keuze hebt uit vlees van verschillende diersoorten. Soms bestel je een steak op restaurant maar hoort de kelner het in Keulen donderen als je vraagt van welk soort rund die komt. In Het Tomme Goed heb je zelfs de keuze tussen verschillende runderen. Zo kun je de specifieke smaak van het vlees van verschillende soorten runderen leren kennen en waarderen."www.hettommegoed.be"Ik ga geregeld uit eten voor meetings. Zo heb ik een bistrootje leren kennen in Wervik: De Kastaar. Het is er eenvoudig en goed. En als je voor 11 uur je menu bestelt dan staat die klaar op het moment dat je binnenkomt. Dus als je vlug iets degelijks wil eten dan is dat wel een zaak die voldoet. Toen ik thuiskwam, was het eerste dat ik tegen mijn vrouw zei 'daar moeten we nog eens samen naartoe gaan."www.dekastaar.be