Tijdens de Regenboogzomer van KW Weekend leverden acht topfotografen, acht weken lang, prachtig werk. Volgens de kleuren van de regenboog. Om de zomer mooi af te sluiten, kozen zij elk één foto uit hun reeks. Die acht beelden zullen we vanaf 4 september op groot formaat (20cm x 32cm) te koop aanbieden op onze KW Shop. Je betaalt slechts 125 euro voor een van deze prachtige beelden. Bovendien zijn het echte collector items want er worden maar 5 exemplaren per foto voorzien. Snel bij zijn is de boodschap!

De volledige opbrengst schenken wij aan Arab Culture Fund. Een onafhankelijke internationale organisatie die de culturele sector in door oorlog en diaspora geteisterde gebieden steunt. Via het fonds worden opleidingen georganiseerd en projecten gefinanciëerd rond muziek, film en (documentaire)fotografie. Zo krijgt jong talent kansen en een toekomst. Meer info vind je op hun website.

Tijdens de Regenboogzomer van KW Weekend leverden acht topfotografen, acht weken lang, prachtig werk. Volgens de kleuren van de regenboog. Om de zomer mooi af te sluiten, kozen zij elk één foto uit hun reeks. Die acht beelden zullen we vanaf 4 september op groot formaat (20cm x 32cm) te koop aanbieden op onze KW Shop. Je betaalt slechts 125 euro voor een van deze prachtige beelden. Bovendien zijn het echte collector items want er worden maar 5 exemplaren per foto voorzien. Snel bij zijn is de boodschap!De volledige opbrengst schenken wij aan Arab Culture Fund. Een onafhankelijke internationale organisatie die de culturele sector in door oorlog en diaspora geteisterde gebieden steunt. Via het fonds worden opleidingen georganiseerd en projecten gefinanciëerd rond muziek, film en (documentaire)fotografie. Zo krijgt jong talent kansen en een toekomst. Meer info vind je op hun website.